Foto: Pexes, Ilustracija

Ovakav oglas za posao je rijetkost: Nudi se luda zabava i dobra zarada, ali postoji kvaka

Autor: V.S

Svi koji su željni izaći iz svakodnevne rutine, učiniti nešto “ludo” i pritom zaraditi koji euro mogli bi se prijaviti na neobičan oglas koji je nedavno objavila poznata casting agencija iz Zagreba.

Agencija Serena Production&Casting u potrazi je za više muškaraca i žena koji bi snimali scenu orgija za igrano-dokumentarni serijal i film o caru Dioklecijanu.

“Za scenu orgija koja se snima 7. i 8. kolovoza u jednom zagrebačkom studiju tražimo veći broj žena i muškaraca koji su spremni biti goli i simulirati seksualni odnos s jednim ili više partnera, obučeni jedino u ten tange ili sleep gaćice”, kažu u agenciji.

Foto: Pexes

Pristojan honorar

Dodaju i kako je sudjelovanje u projektu pristojno honorirano (za ovako nepristojnu scenu), no o tome više nakon prijave.

Iz agencije također mole da im se javljaju samo ozbiljni kandidati, a nužno je poslati fotografiju lica i cijelog stasa u bikiniju ili kupaćim gaćicama.

U obzir dolaze i tetovirani statisti, no vizažisti će prvo morati procijeniti koliko je vremena potrebno za prekrivanje tetovaža.

Stoga, ako želite iskusiti razuzdanost rimskog doba, ne čekajte previše nego pokažite svoje tijelo i uživajte!




Koriste simbole kako bi privukli partnere: Ovo su njihovi tajni znakovi raspoznavanja




 

Autor:V.S
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.