Foto: Darko Tomas / CROPIX

Tončica Čeljuska o svojoj emisiji: ‘S urednicima sam dogovorila pauzu’

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

I ove jeseni na HRT-u će se emitirati talk show ‘U svom filmu‘ popularne voditeljice Tončice Čeljuske, no sama emisija znatno će se razlikovati od dosadašnjih.

Voditeljica je otkrila kako je nakon razgovora s urednicima dogovorila da se ide u redizajn emisije, a jedna promjena posebno bi mogla razveseliti gledatelje.

Na fotografiji: Tončica Čeljuska
Foto: Biljana Gaurina / Cropix

Pauza zbog redizajna

“S urednicima sam se dogovorila o pauzi koja je potrebna za redizajn emisije i za sada mogu reći da još više idemo ‘u film’, ulazimo još dublje u živote naših sugovornika, izlazimo iz studija i dolazimo u njihove životne prostore”, rekla je Tončica Čeljuska za tportal i pojasnila kako je priprema takvog projekta produkcijski zahtjevnija od rada u studiju, ali kako je sigurna da će emisija biti još životnija i bolja.

Na fotografiji: Tončica Čeljuska/Darko Tomas / CROPIX

Iz studija u životne prostore

“Budući da je priprema takvog projekta produkcijski zahtjevnija od rada u studiju, treba nam neko vrijeme da to sve posložimo, ali sigurna sam da će emisija biti još životnija i bolja”, poručila je mnogima omiljena voditeljica.

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.