Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Tonči Huljić otkrio je li njegova Hana ponovno trudna: ‘Ja bih volio još unučadi’

Autor: I.D.

Proširile su se glasine da Hana Huljić i Petar Grašo očekuju svoje drugo dijete. Stoga je ponosni djed Tonči Huljić odlučio za 24sata otkriti je li to istina ili nije. Dodao je da će i ovog Božića uživati u radosti s malenom Albom pored njihove kućice na zagrebačkom Adventu. “Ja bih volio još unučadi. Što se mene tiče, to bi bilo super, ali nitko oko mene nije trudan”, otkrio je Tonči.

“Svaki put kažem da bih pored Albe volio imati još unuka. Zasad in nema. Bit će”, dodao je. Naime, Huljić je još otkrio kako je presretan i s malom Albom. Splitski glazbenik unučicu obožava, ali se ne petlja previše u odgoj. Kako je ranije govorio, boji se da Albu ‘može samo pokvariti’.

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Hana je malenu rodila prošle godine u srpnju

“Kuće su nam na 300 metara udaljenosti, pa su Grašo i Hana često kod nas, kao i mi kod njih”, otkrio je Tonči, koji sa zetom Petrom Grašom ima odličan odnos.

“Ja sam čovjek koji se voli zezati, odnos mene i Graše je takav jer 26 godina smo zajedno, mi smo svi kao familija, mi dolje imamo taj specifičan stil za humor”, rekao je svojedobno Huljić za RTL Exkluziv.

EMOTIVNA ISPOVIJEST UDOVICE OLIVERA DRAGOJEVIĆA: ‘Ja jedino mogu sebe satrat i sebe uništiti, a to ne želim’

Podsjetimo, Hana je malenu rodila prošle godine u srpnju. “Djevojčica ima tri kilograma, mama i beba dobro se osjećaju. Sve je prošlo u najboljem redu, malena je vesela i razigrana”, rekla je za Dnevnik.hr Grašina voditeljica odnosa s javnošću Martina Podgorski.




Sudbonosno ‘da’ Hana i Petar Grašo izrekli su u veljači u Splitu, a ponosni tata Grašo tada je otkrio kako će Hana na ljeto roditi kćer.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.