Foto: Instagram

Tko je žena koju povezuju s Blankinim mužem: ‘I ja sam čuo te glasine’

Autor: Marija Tomić

Suprug Blanke Vlašić, belgijski sportski novinar Ruben van Gucht, javio se uživo putem poziva u emisiju Radio 2 Weekwatchers, uoči utakmice Europskog prvenstva između Belgije i Rumunjske, iz svoje hotelske sobe, a ono što je šokiralo gledatelje bio je jedan neobičan detalj. Naime, u pozadini snimke bile su ženske noge na krevetu iza njega, koje je Ruben pokušavao sakriti šalicom kave.

Ruben se nakon proširenja snimke društvenim mrežama suzdržao komentara te objavio na društvenim mrežama story jednog kulturnog centra u kojem se gledao intervju, a noge je prekrio emotikonom srca. Kada da je HLN kontaktirao po tom pitanju, Ruben je rekao da “nema ni vremena ni potrebe” dijeliti informacije o svom privatnom životu. “Ovo je naporan period. Upravo sam se vratio iz Ruande i već sam na putu za Njemačku”, rekao je.

Na pitanje čije su to noge Ruben se obratio njegovim obožavateljima, ali i obožavateljima popularne hrvatske sportašice: “Pojačanje snage koje je bilo potrebno, odgovor na upitnike, uskličnik iza ambicija. Večer za uokviriti”, napisao je uz fotografiju s terena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli CHARLIE (@charlottevanlooy)




Svima pomanjkalo riječi

Uz fotografiju je nadodao: “Najljepšim licem koje su Đavoli mogli nacrtati: jedno s tragovima grinte, nacrtano predajom i obojeno duboko crveno krvlju, znojem i nagovještajem suza. S ljubavlju jedni za druge, za dres i za navijače. Plamen sata je opet postao vatra. Jedna koja gori barem do srijede. I nadam se mnogo duže.”.

Njegovom menadžeru je također pomanjkalo riječi kada je u pitanju njegov odnos s Charlotte Van Looy, budući da je sumnja pala na to kako su to bile njene noge, a zanimljivo je i kako su samo prije 10 dana mediji pisali upravo o njihovom odnosu. Charlotte Van Looy, 31-godišnja spisateljica, producentica te bivša djevojka Adriaana Van den Hoofa je u isto vrijeme boravila u Nieuwpoortu, Valenciji i Milanu, kada i sportski komentator.

Charlotte je prije dva i pol tjedna objavila fotografiju s Rubenom, a sportski mediji komentiraju kako ona redovito prati Van Guchta na snimanju njegovog podcasta ‘Cycling Club Wattage’, a primjetno je i na njenom Instagram profilu kako je krije bliskost s Rubenom, njihove zajedničke fotografije lako se mogu pronaći na njenom profilu.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli CHARLIE (@charlottevanlooy)

Pas ih otkrio?

Kada su je upitali o njihovom odnosu, Charlotte je također ostala suzdržana i nije htjela ništa reći. “Ne želim komentirati svoj odnos – ili bolje rečeno, profesionalni odnos koji imam s Rubenom”, rekla je za Dag Allemaal. Međutim, poveznica između njih dvoje ide daleko unazad još kada je Blanka Vlašić rodila sina Monda u studenom 2022. godine.

Desetak dana prije rođenja sina belgijski mediji su također imali svašta za reći o Rubenovom privatnom životu. Razlog tome bila je fotografija Rubena sa psom Mowglijem, koju je objavio na Instagramu. Mediji su povezali Rubena i Charlotte u trenutku kada je ona objavila fotografiju s njegovim ljubimcem te su tada ustvrdili kako je Ruben tako namjerno otkrio svijetu svoju aferu, a jedan od naslova je glasio ‘Ruben Van Gucht slučajno otkrio preljub ovim fotkama?’.

Charlotte su i ranije povezivali sa sportskim novinarom te tvrdili kako je ona navodno bila njegova ljubavnica i u njegovom prvom braku. Njegov prvi brak trajao je sedam godina gdje je bio u braku s influencericom i aktivisticom za prava životinja Laurence Van Tongerloo od koje se razveo krajem 2021. godine, te se već tada nagađalo kako se sportski novinar viđao s Blankom, što je on negirao.

Javljanje uživo supruga Blanke Vlašić pošlo po zlu: U kadar mu ušle i noge nepoznate žene

“I ja sam čuo te glasine, no između nas se ništa ne događa. Jednom sam išao kod Blanke na snimanje ‘De Kleedkamera’, to je bilo prije otprilike tri godine. Tada je nastala ideja za moj novi projekt, inspirirala me okolina. I da, poslije sam je opet kontaktirao u tom pogledu. I sada smo u kontaktu, a ponekad je posjetim kad sam tamo. Ali na prijateljskoj bazi je sve”, tvrdio je za belgijske medije.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.