Foto: Instagram

Tin Jedvaj iznenadio goste na vjenčanju: Nitko nije očekivao vidjeti legendu za mikrofonom

Autor: F. P.

Ljubavne veze hrvatskih nogometaša odavno su popularna tema. Javnost budno prati avanture onih koji svoju ljubav dijele sa fanovima, dok se o priči nekih parova ipak ne zna tako puno. Primjerice, o vezi Luke Modrića Vanje Bosnić znaju već i vrapci na grani, no oni mlađi svoj privatan život rijetko kad dijele.

U takve se ubraja i Tin Jedvaj, reprezentativac Vatrenih te igrač grčkog kluba Panathinaikos. Ovaj 28-godišnji Zagrepčanin znatnu pozornost javnosti privlači svojim talentom na nogometnom terenu, ali i ljubavnim životom. Danas, naime, slavi drugu godišnjicu braka sa atraktivnom Dinom Dragijom.

Nekima će prezime Tinove odabranice vjerojatno biti poznato. Radi se o unuci priznatog hrvatskog slikara Milana Dragije, koji profesionalno djeluje od 1954. godine. Povodom ovog važnog dana za Dinu i Tina, odlučili smo se prisjetiti kako je izgledalo njihovo bajkovito vjenčanje koje i danas plijeni pozornost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16)




Za glazbu zaslužna posebna imena

Raskošna ceremonija odvila se 2022. godine u crkvi sv. Nikole u Varaždinu, a Dinu je do oltara tradicionalno dopratio njen otac. Tijekom obreda imali su posebnu glazbenu podlogu, za koju je bila zaslužna pjevačica Jelena Žnidarić Zsa Zsa. Na slavlju je poseban gost bio srpski folk pjevač Saša Matić, a svirala je i grupa Lexington.

Za sudbonosni dan Dina je imala dvije vjenčanice, što je postala česta pojava u posljednje vrijeme. Zavjete je razmijenila noseći usku haljinu optočenu kristalima, sa prorezom sa strane i poluprozirnim rukavima, dok je druga bila jednostavnija oprava bez rukava koja je opušteno padala do poda.

Evo što Baby Lasagna radi bez Elizabete: Ona ga je molila samo jednu stvar




Ceremonija je bila posjećena od strane brojnih poznatih imena. Tamo su se, između ostalih, našli Mario Mamić sa bivšom suprugom Tijom, Helena i Dominik Livaković, te Izabel Kovačić koja trenutno očekuje drugo dijete sa suprugom Mateom. Slavlje je uveličao i vatromet, a mladenci su rezali tortu na nevjerojatnih sedam katova.

Podsjetimo, iako su već neko vrijeme prije braka bili u vezi, o svemu nisu baš govorili. Dina se u prošlosti okušala i kao manekenka, a po završetku preddiplomskog studija svoju diplomu antropologije stekla je u Londonu. Tin je prije Panathinaikosa igrao za moskovsku Lokomotivu, a bio je i dio Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.