Foto: HRT/Screenshot

Tereza Kesovija imala trenutak usred emisije: ‘Kad je ekipi dosadno, onda to zvuči ovako’

Autor: T.Š.

Ekipa HRT-ove emisije ”Kod nas doma” podsjetila je na gostovanje naše glazbene dive Tereze Kesovije i pjevača Borisa Štoka, koji su govorili o tome kako se nositi s javnim nastupom  te su udijelili i nekoliko savjeta mladim pjevačima, a poslije su im se pridružili Vanna i Davor Gobac.

Upravo trenutak kada su Tereza, Vanna, Boris i Gobac bili zajedno u studiju, dogodio se neobičan trenutak koji je sada podijeljen na Facebook stranici emisije, a izazvao je podijeljene reakcije gledatelja.

“A znate gledam vaše nožice te elegantne…”, započela je Tereza, na što ju je Vanna pitala misli li na Gopčeve, na koje se u tom trenutku usmjerila i kamera. “…i onda dođe, do ovih svojih tenisica pa sam rekla: Bože, pa kakve sam ovo cipele uzela, šta je ovo?” nastavila je Tereza.

Tereza je imala neke stilske dvojbe, ali ju je ostatak ekipe uvjerio da je totalno u trendu 📸

@terezakesovijaofficial
@…

Objavljuje Kod nas domaSubota, 22. lipnja 2024.

 




“Mora čovjek biti svoj”

“Tere, odlične su”, uvjeravala ju je Vanna, na što je Štok dobacio: ‘Baš su lijepe”, no Tereza se nije dala: “Imam i ljepših doma…” Vanna je na to rekla da s takvim tenisicama izgleda kao da je reperica. “To je izvrsno!” zaključile je Vanna.

“Kad je ekipi dosadno i kad se nikome s nikim ne da , onda to zvuči ovako, iz šupljeg u prazno. Besmislice”, “Da ti ta žena doma takve govori, nabacane riječi bez veze, umro bi za dva dana”, “Kakve bedastoće bljuzgaju”, “Bez veze Tereza govori, nema štš reći pa gluposti govori”, kritizirali su gledatelji, a neki od njih na prvu nisu niti prepoznali domaću glazbenu divu. “Ja sam prvo pomislila da je ovo Ana Bekuta, a ne Tereza”, komentirala je jedna gledateljica, na što se nadovezala druga: “Isto”.

Podsjetimo, riječ je o gostovanju koje se dogodilo krajem prošle godine, a Tereza je tom prilikom otkrila što misli o kompetitivnosti i natjecanjima.




Tereza Kesovija o kratkom flertu s bivšim predsjednikom u Vlaku slobode: ‘Tako ste zgodni’

“Uvijek su se svi borili tko će biti prvi, srednji ili zadnji. Ja sam uvijek bila sviraj mi sviraj, vrag ga nosio. Mora čovjek biti svoj”, ustvrdila je. Na pitanje o tome je li to lako reći iz njezine pozicije uspješne pjevačice, odgovorila je da stvarno misli tako.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.