Foto: Instagram

‘TELEVIZIJSKA SUPRUGA’ Ivan Vrdoljak se oglasio nakon odlaska s RTL-a, jednoj je kolegici uputio posebnu zahvalu

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Ivan Vrdoljak nakon što je odradio svoj posljednji ‘RTL Danas’, putem Instagram profila se oprostio od voditeljske uloge i svoje kolegice Jelene Pajić.

‘Zadnji Dnevnik. Hvala RTL-u i svim kolegama, gledateljima i TV supruzi Jeleni Pajić. Stay tuned’, napisao je ispod fotografije na kojoj se nalazi s bivšom kolegicom u televizijskom studiju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivan Vrdoljak (@ivan985)

‘Bravo za svaki RTL Danas u ovih pet godina. Sretno dalje’, ‘Elegantan i profesionalan. Sve najbolje u daljnjem životu’, ‘Sretno Ivane’, zaželjeli su mu sreću brojni pratitelji.




Jelena je svog bivšeg kolegu Ivana Vrdoljaka pozdravila na šaljivi način.

‘Hvala vam na gledanju. Bilo mi je zadovoljstvo izvještavati vas sve ove godine. Do nekog idućeg puta, poštovani gledatelji, pozdrav’, rekao je na kraju emisije Ivan, na što mu je Jelena kroz smijeh kazala: ‘Bok, Ivek!’

Vrdoljakovo novo radno mjesto je Bloombergova multiplatforma za jugoistočnu Europu koja bi s radom trebala krenuti ove godine. Voditelj i novinar je na RTL-u proveo dugih 12 godina, a često je ‘uskakao’ kao zamjena Zoranu Šprajcu u ‘Direktu’.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.