FOTO: Instagram

Ovog Talijana i u Hrvatskoj su i mrzili i obožavali: ‘Ne znam kako sam otišao na zabavu’

Autor: G.B.

Bivši talijanski nogometaš i trener Filippo Inzaghi (50) vjenčao se sa svojom 16 godina mlađom partnericom Angelom Robusti (34), s kojom već ima dvoje djece.

Sudbonosno “da” odlučili su izgovoriti na Formenteri, španjolskom otoku koji pripada arhipelagu Baleari. Na vjenčanju je bilo oko 260 uzvanika, među kojima su bili i nogometaši Christian Vieri, Massimo Oddo, Massimo Ambrosini, Giuseppe Pancaro, Roberto Baronio te mladoženjin brat Simone Inzaghi.

Inače, Inzaghi i Angela u vezi su sedam godina iz koje su dobili sina Eduarda i kćer Emily. Njemu je ovo drugi brak, a lijepu novopečenu suprugu upoznao je nakon što se prije nekoliko godina razveo od prve supruge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angela Robusti (@anneannetteiris)




Bezalkoholan početak ljubavne priče

Jednom je prilikom talijanski nogometaš ispričao kako su se on i njegova druga supruga upoznali, a priča je toliko zanimljiva da ju priča na gotovo svakoj godišnjici.

“Vrlo rijetko sam izlazio. Ne znam kako sam te večeri otišao na zabavu… Odmah sam je primijetio, ne samo zato što je lijepa nego i zato što je jedina, osim mene, imala čašu vode u ruci. Nakon nekoliko tjedana došla je kod mene. Nakon dvoje djece i uhodanog suživota došlo je vrijeme za vjenčanje”, ispričao je nogometaš iskreno. Inzaghi je, inače godinama branio boje Juventusa i Milana, te je zbog svog specifičnog stila igre i načina na koji je postizao golove tijekom godina imao ogroman broj kako pristalica tako i hejtera.

Ivana Knoll čednim izdanjem oduševila navijače u Njemačkoj: ‘Napokon nešto pristojno’




Podsjetimo, hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 1-1 (0-0) protiv Italije u Leipzigu, u posljednjem trećem kolu skupine B EURA, a taj rezultat vjerojatno neće biti dovoljan za osminu finala.

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.