Foto: Dusko Marusic/CROPIX

Tajno se oženio Sergej Trifunović: Evo koliko je njegova supruga mlađa od njega

Autor: I.D.

Srpski glumac Sergej Trifunović (51) nedavno je zaprosio svoju 24 godine mlađu izabranicu Isidoru Mijanović na njen rođendan, a u nedjelju su se i vjenčali u crkvi, piše Kurir. Kako saznaje spomenuti portal, Sergej i Isidora danas su obavili crkveno vjenčanje, a tom prilikom organizirali su i ručak za obitelj, dok u rujnu planiraju veliko vjenčanje.

Fotografije s vjenčanja pogledajte OVDJE. Isidora se ranije oglasila i opisala svoj odnos s Trifunovićem. “Dogovor je da se ne oglašavamo za medije. On je to zahtijevao, ali naravno da ću ja to uvijek poštovati. Što reći. Tako sam sretna. Oboje smo jako sretni i uživamo. Što se vjenčanja tiče, moja želja je da se to održi do kraja godine. Ali još nemamo nikakvih detalja. Te slatke muke nas tek čekaju”, rekla je jednom prilikom ranije ove godine.

Inače, Isidora se bavi režiranjem glazbenih spotova, pišu srpski mediji, a ranije je bila u vezi s košarkašem Ninom Čelebićem. Na Instagramu je prati više od 12.000 ljudi, a fotografije sa Sergejem rijetko objavljuje. Par se zaručio krajem ožujka. “Vrijeme je da vam priopćim da se udajem”, napisala je Isidora tada na Instagramu uz fotografiju zaručničkog prstena, a sve se odvilo na proslavi njenog rođendana.

Foto: Instagram

Nedavno priveden zbog droge

Podsjetimo, glumac je bio priveden u sredini travnja na području beogradskog Voždovca, nakon što je, kako su izvijestili srpski mediji, kupio drogu od jednog poznanika. Nakon što je ispitan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Trifunoviću je ukinuto zadržavanje. Prema izvorima srpskih medija, priznao je posjedovanje droge za osobnu upotrebu, što je razlog zašto nije ostao u pritvoru.

Hrvati ne mogu oprostiti HRT-u, sada ih krive za ovo: ‘Dali su to sotonistima, užas’

Osim toga, Trifunović je bio priveden i u listopadu prethodne godine, također u Srbiji, zbog vrijeđanja policajaca. Ranije je imao problema s policijom i u Hrvatskoj, tijekom boravka u Splitu. Prije nekoliko mjeseci, dobio je zabranu ulaska u Hrvatsku i EU na godinu dana zbog prekršaja koje je počinio tijekom svog boravka u Splitu.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.