Foto: Instagram

Tajči otkrila što su joj radili u Hrvatskoj: Odahnula čim je došla u Ameriku

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

U poznatom Klubu hrvatskih glazbenika Sax!, hrvatska voditeljica i komičarka, Marijana Perinić je na još jednom talk-showu Ženska priča ugostila pjevačicu Tatianu Tajči Cameron, hrvatsku glumicu Sanju Vejnović i člana žirija Supertalenta Davora Bilmana. Tema ove epizode bila je “Životne radosti“, a uz to publika je imala prilike čuti još puno toga pa tako i kako se Tajči osjećala u Hrvatskoj pred sam odlazak u Ameriku.

Naime, glumica Sanja Vejnović pričala je o tome kako joj je bilo raditi s glumcem Georgeom Clooneyjem u Bratislavi, kako se ponašao opušteno i da su ‘brijali’ zajedno po vani s ekipom, dok su se njihovi kolege, koji su isto radili na filmu, Nicole Kidman i Tom Cruise, koji su tada bili u procesu rastave, dosta sakrivali.

Slavni glumci nahvalili Hrvatsku

Kaže, po tome su joj Hrvatsku hvalili neki glumci, a spomenula je Owena Wilsona i Woodyja Harrelsona koji su uživali u Dubrovniku kada su shvatili da ih nitko ne povlači za rukav i ne zaustavlja na ulici. Jedini koji su došli do glumaca tada, kaže, bili su američki turisti koji su sišli s kruzera kako bi se fotografirali sa slavnim glumcima.

Na to se navodezala voditeljica Marijana Perinić te je upitala Tajči kako se ona osjećala kad je kao velika zvijezda Hrvatske došla 90-ih u Ameriku gdje ju nitko nije poznavao. “Divno. Stvarno jesam. Mogu disati, mogu izaći van bez šminke….Ja sam bila jako mlada i nesigurna i meni je bio problem izaći van bez šminke jer bi me ljudi doslovce gledali i rekli: ‘Joj pa ti si puno ljepša na televiziji.’ Non-stop”, rekla je Tajči i pojasnila kako je tada imala svega 19,20 godina.

Zlokić, Čeljuska i Šerbedžija na rasprodanoj Ženskoj priči otvorile dušu uz smijeh do suza




“Imala sam dovoljno svojih kompleksa”

“To ti baš teško padne jer sam imala dovoljno svojih kompleksa da mi ne morate Vi to još gospođo reći”, komentirala je Tajči pa ispričala anegdotu koja joj se dogodila drugi, treći tjedan života u Americi.

Kaže kako je opušteno hodala u rano na sat plesa ili nešto slično, a onda je čula kako netko dobacuje: “Jel ono Tajči?” Očito baš i nije bila toliko nepoznata. Inače, pjevačica je otkrila kako joj je trenutno najveći životni izazov živjeti na dva kontinenta. Zbog ljubavi prema Zagrebu odlučila se nakon dugo godina na život u metropoli, ali srce ju vuče obitelji i Americi koja je svih ovih godina bila njen dom.




Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.