Foto: Guliver Image (PicturePerfect)

Svjetska pop senzacija dolazi u Hrvatsku: Pulska Arena doživjet će pravi spektakl

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Čini se kako ljubitelje glazbe ove godine očekuju neki zaista senzacionalni nastupi. Već je poznato kako će nas u Lijepoj Našoj zabaviti Ed Sheeran, Avril Lavigne te Queens of the Stone Age. Ovom popisu sada se pridružila i svjetska pop senzacija Duran Duran.

Sedam godina nakon posljednjeg hrvatskog nastupa, legendarni britanski sastav ponovno dolazi kod nas. Poprište ove glazbene poslastice ovog puta biti će Pulska Arena, i to 30. srpnja ove godine. Između ostaloga će Hrvatskoj tada predstaviti i novi album, ‘Danse Macabre’.

Bend na najnovijem izdanju predstavlja mračnije melodije, nove pjesme, obrade i posebne verzije njihovih klasika. Uz singl ‘Black Moonlight’ te naslovnu pjesmu albuma, tu se nalaze i obrade umjetnika kao što su Billie Eilish, The Rolling Stones, ali i suradnje sa prijašnjim članovima.

Bezvremenski megahitovi

Više od četiri desetljeća od početka karijere, i dalje su u naponu snaga. Pula će tako čuti bezvremenske megahitove kao što su “Hungry Like A Wolf”, “Rio”, “Wild Boys”, “Come Undone”, “Ordinary World”, “Union Of The Snake”, “The Reflex”, “A View To A Kill”, “Girls On Film”, “Save A Prayer” ili “Notorious”.

Tinejdžerska zvijezda Avril Lavigne dolazi u Hrvatsku: Za svjetsku senzaciju idu i svjetske cijene




Podsjetimo, britanske legende u Hrvatskoj su posljednji put bile prije sedam godina. Tada su krajem kolovoza svirali na Šalati, za koju su ulaznice planule brzinom munje. Šalata im je inače bila drugo gostovanje u Lijepoj Našoj – prvi puta su za nas nastupili sada već davne 2001. godine.

Ulaznice za pulski nastup u prodaju kreću u petak 2. veljače u 10:00 sati. Svi zainteresirani moći će ih nabaviti preko sustava Eventim. Early bird cijene za parter stajanje su 87 eura, za tribinu sjedenje 119 eura, te za travu gore stajanje 68 eura.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.