Foto: Tonci Plazibat / CROPIX

Svjetska elita na Stradunu, turisti i građani vadili mobitele: Gosti privukli pažnju bijelim kišobranima

Autor: T.Š.

Stradunom se u petak prošetala svjetska elita povodom dubrovačkog vjenčanja godine, o kojemu bruje svjetski mediji. Naime, sudbonosno ‘da’ u Dubrovniku su odlučili izgovoriti Nicole Artukovich i hokejaš Liam Stewart, sin slavnog Roda Stewarta.

Građani i turisti okupili su se oko crkve te nisu krili veselje prizorima. Brže bolje upalili mobitele kako bi zabilježili intimne trenutke slavne obitelji. Nicole je blistala u vjenčanici naše dizajnerice Aleksandre Dojčinović, dok su gosti, osim zanimljivim modnim kombinacijama, pažnju privukli i bijelim kišobranima.

Par je vjenčao pater Mirko Nikolić u Crkvi svetoga Ignacija na Jezuitima, poznat po tome što je Pater od dolaska u Dubrovačku biskupiju 2022. preuzeo dužnost zatvorskog kapelana te pruža duhovnu podršku zatvorenicima.

Svjetska elita u Dubrovniku

Ovom događaju nazočile su velike zvijezde.  Među gostima je snimljena i bivša Miss Velike Britanije 2021. godine Eden McAllister, koja je kao pratnju povela svog dečka.

Podsjetimo, u dubrovačkom hotelu Excelsior u četvrtak je organiziran glamurozni prijem uoči vjenčanja sina Roda Stewarta, američkog hokejaša Liama Stewarta i njegove zaručnice Nicole Artukovich, Amerikanke konavoskih i hercegovačkih korijena.

Kako se i očekivalo, u Dubrovnik je stigao i Rod Stewart, a fotografima se nije uspio sakriti. Na fotografijama se vidi kako je Rod blizak s Nicole, koja ga je nježno grlila. Zajedno su se fotografirali s okupljenim gostima, a posebnu su pažnju dali Nicoleinom i Liamovom sinčiću, koji je u Dubrovniku proslavio svoj prvi rođendan. Rod je pozirao vidno dobrog raspoloženja uz malog unučića Louiea Marka, kojeg je nosio njegov sin Liam.

Kamere snimile Roda Stewarta u Dubrovniku: Uživao je u zanimljivu društvu




Nicole i Liam već neko vrijeme borave u Dubrovniku. Odsjeli su u luksuznom Excelsioru u kojemu je organiziran i prijem gostiju. Inače, noćenje u njemu stoji oko 5 000 eura, no nije poznato hoće li svi gosti odsjesti u njemu.

Nakon ceremonije vjenčanja svadba se nastavila Lovrjencu, no nije poznato tko će zabavljati goste. Poznato je tek da nije angažiran nitko od domaćih pjevačkih zvijezda.




Podsjetimo, par je u vezi 13 godina, a ljubav se rodila još dok su pohađali srednju školu u Kaliforniji iduće godine.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.