Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

Svi znaju za Janicu Kostelić, ali ne i za Hrvojku: Evo gdje živi Antina druga kći

Autor: F. P.

Imena Ivice i Janice Kostelić svi već i više nego dobro znaju. Kao jedna od najuspješnijih sportskih obitelji, za sebe su izrezali sasvim zasluženu poziciju u analima hrvatskog sporta, ali i šire. Još i danas se pamti legendarna Janičina sljemenska utrka, koju je odvozila bez štapa i rukavice te dospjela na treće mjesto.

Jedan od najvećih izvora podrške oduvijek su im bili roditelji. Marica Kostelić nešto je više bila u sjeni, dok je nezaboravni Ante – nadimka Gips – bio dosta izravno vezan uz njihovu karijeru. Od slaganja staza do neophodnih treninga, čvrsto stoji iza uspjeha svoje dvoje djece. Međutim, rijetki će znati da potomka ima i iz prvog braka.

Janica i Ivica, naime, imaju polusestru imena Hrvojka o kojoj se vrlo malo toga zna. Svojedobno je Ante za nju otkrio da se zove Hrvojka Kostelić-Swift te da ima sina Felixa i kćer Katarinu. S obzirom da Hrvojka živi u Londonu, Antina unučad je napola hrvatska i napola engleska, a majka im se bavi prevođenjem.

Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

Prvu suprugu ostavio zbog Marice

Podsjetimo, Ante Kostelić u prošlosti je i sam bio vrstan sportaš. Svoj jedinstven nadimak Gips zaradio je upravo zbog ljubavi prema raznim vrstama sporta, tijekom kojih je često lomio ruke i noge. Za njega se često znalo govoriti i da je svojevrstan fanatik te da prakticira neuobičajene metode treninga.

Stvar je postala još gora kada se počeo baviti trenerskim poslom. Unatoč ismijavanju i odbijanju nekolicine klubova, Ante danas slovi kao jedan od najpoznatijih skijaških trenera u Hrvatskoj, ali i šire. Dosta je intrigantan i njegov ljubavni život, s obzirom da je svoju bivšu suprugu ostavio upravo zbog voljene Marice.

Prijović osvanula u rijetko viđenom izdanju: Evo zašto su svi gledali u njene noge




U vrijeme kada se između njih stvorilo nešto više, Ante je još bio u braku. Njegovi osjećaji prema Marici bili su toliko jaki da se naposlijetku razveo, a uskoro su postali roditelji Ivice. Janica je na svijet stigla tri godine kasnije, a i njen ljubavni život danas je postao temom od znatnog interesa većini njenih fanova.

Za Ivicu se zna da ima sinove Ivana i Leona te kćeri Janu i Katu, koje je dobio u braku sa Elin Arnarsdottir. Međutim, Janičini sinovi su puno veća nepoznanica, te se mlađem djetetu ne zna niti ime. Poznato je da se drugi sin zove Oskar, a o ocu njene djece već dugo se nagađa iako Janica nikada nije otkrila o kome se radi.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.