Foto: Lucija Ocko / CROPIX

Sve su oči ovih dana uprte u Amerikanku Tracey, suprugu našeg novopečenog ministra turizma

Autor: G.B.

Tonči Glavina, novopečeni ministar turizma i sporta u braku je sa atraktivnom Amerikankom Tracey Allison Glavina, koja dolazi iz San Diega u Kaliforniji.

Čini se da je u slučaju ovog uspješnog političara domaće cure pored ambiciozne Amerikanke nisu imale šanse. Naime, kako je Glavina desetak godina svog života proveo u Americi na obrazovanju, tamo je upoznao i svoju sadašnju suprugu.

Ipak, zavičaj je prevagnuo te se tako skupa s njom iz Amerike odlučio vratiti u Splitsko-dalmatinsku županiju, točnije, na Klis, gdje žive i dan danas sa svoje dvoje djece.

Na Klisu imaju svoje malo imanje

“Danas nam je 10 godina od kada smo se prid Bogom i ljudima uzeli. A prije toga je ona prišla s jednog kraja svita na drugi da budemo zajedno. Žena, majka i moja kraljica Tracey Allison Glavina. Sritna ti jubilarna godišnjica braka ljubavi!”, napisao je ministar u rujnu 2020. godine, povodom jubilarne godišnjice braka.

Podsjetimo, Glavina je vlasnik luksuzne vile s pet zvjezdica u Klisu. Kuća s okućnicom je 2021. kategorizirana kao kuća za odmor pet zvjezdica te se kao takva nudi na turističkom tržištu i ostvaruje prihode.

Milica Pavlović stigla u Zagreb u izdanju koje košta koliko i učešće za kredit




“I moja supruga Tracey i ja smo turistički profesionalci i konačno smo izgradili našu vilu iz snova. Toliko uživamo u Klisu i njegovoj netaknutoj prirodi da imamo i svoje malo imanje. Uzgajamo organsku hranu i puno voćaka. Proizvodimo i vlastito nagrađivano maslinovo ulje i vlastito vino”, navodi Glavina na Booking.com.





Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.