Foto: Tom Dubravec/ CROPIX

Supruga Matea Kovačića ‘otperjala’ u hladnije krajeve: O jednom detalju svi pričaju

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Atraktivna Izabel Kovačić lice je koje svakom pojavom dolazi u fokus medija. Osim što je poznata kao supruga reprezentativca Matea Kovačića, ostvarila je uspjehe i na modnoj sceni. Na društvenim mrežama je također i više nego popularna, a svojim vjernim fanovima sada se javila sa zasluženog odmora.

Na svojem Instagram profilu objavila je niz fotografija i snimku iz engleskog grada Manchestera. Izabel je pozirala ispred manjeg trga sa kafićima, dok se iza nje naziralo nebo ukrašeno bojama zalaska sunca. Iako je prizor sam po sebi vrijedan divljenja, njeni fanovi ipak su se većinom fokusirali na jedan detalj.

“Obožavam ovaj baloner”, “Najljepša žena na svijetu”, “Baloner je vrhunski”, “Prelijepa si”, “Tako si prekrasna”, “Divan baloner”, “Najljepši grad, zar ne”, “Oh koliko si lijepa i svaka tvoja fotografija je on point, ali ono on point na entu. Savršeno”, samo su neki od komentara. Osim brojnih komplimenata, objava je prikupila više od 13 tisuća reakcija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)




Ljetno izdanje sa bajkovitih Sejšela

Lijepoj Izabel ovo svakako nije prvi put da je svojim izdanjem ostavila fanove bez daha. Nedavno se javila sa bajkovitih Sejšela, pozirajući ispod palme u ljetnoj haljini i sa pićem u otvorenom kokosu. Njenu prirodnu ljepotu dodatno je tom prilikom naglasio manjak ikakve šminke na licu, što su fanovi pozdravili sa jasnim odobravanjem.

Kako je čuveni Hrvat zatresao regiju: ‘Ma dok sam ja predsjednik, kod mene Srbi neće igrati’




Podsjetimo, Mateova supruga nedavno se upustila u nove poslovne pothvate. U Londonu je pokrenula vlastiti modni brend Izakova, što je inače i ime kojime se koristi na društvenim mrežama. Prema napisima medija, na proslavi joj se pridružila Maria Guardiola, kći Pepa Guardiole, a među prvima joj je na mrežama čestitala Franka Batelić.

Ljubavna priča ove lijepe poduzetnice i uspješnog reprezentativca započela je prije gotovo 14 godina. Sedam godina kasnije, svoju ljubav odlučili su ozakoniti bajkovitim vjenčanjem u Sesvetskim Selima. Kao kruna njihove veze i braka, 2020. godine na svijet je stigao njihov sin Ivan kojemu je krsni kum bio Mateov kolega, Luka Modrić.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.