Foto: Tom Dubravec/ CROPIX

Supruga hrvatskog nogometaša u Veneciji nosila ‘paprenu’ haljinu, cijena je ‘prava sitnica’

Autor: I.D.

Izabel Kovačić privukla je pažnju na Filmskom festivalu u Veneciji na premijeri filma “Ferrari”, kojega je režirao Michael Mann.

Hrvatska poslovna žena i supruga nogometaša, Matea Kovačića, istaknula se na crvenom tepihu u elegantnoj dugoj večernjoj haljini koja je bila upečatljivo crno-bijelog dezena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)

Naime, ta haljina koja stoji oko 1000 eura, a djelo je slavnog francuskog dizajnera Ronalda Moureta, često biranog od strane mnogih poznatih dama za svoje pojavljivanje na crvenom tepihu, uključujući i princezu Kate Middleton.




Kao što se može vidjeti na Instagram fotografijama koje je Izabel objavila, elegantno je izdanje upotpunila puštenom kosom, bijelom minijaturnom torbicom i s nekoliko komada nakita.

Foto: Instagram

Stranci je nazvali Shakirom

Inače, britanski Daily Star nedavno se raspisao o Kovačić u članku posvećenom WAGsicama Manchester Cityja i Arsenala.

NE GUBI VRIJEME! Momčilo Otašević pozirao širokim osmijehom, a novom objavom na Instagramu zaintrigirao pratitelje




Izabel nazivaju “bivšim supermodelom” (iako se ona zapravo nikad nije bavila manekenstvom) te je uspoređuju s pjevačicom Shakirom.

“Nevjerojatno nalikuje na Shakiru”, pišu Britanci te zatim napominju da je lijepa Izabel i uspješna poslovna žena koja sa sestrom Ivanom “vodi tvrtku Lunilou koja se bavi proizvodnjom ekološki prihvatljive odjeće za bebe”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)

 

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.