Foto: Instagram

Ovako je Duško Ćurlić izgledao prije 40 godina: Ništa nije ostalo isto osim anđeoskog glasa

Autor: G.B.

HRT-ov voditelj Duško Ćurlić jedan je od najpoznatijih domaćih voditelja o kojem gledatelji misle da znaju sve, a njegov je privatni život zapravo ovijen velom tajni.

Tako smo, primjerice, tek nedavno saznali kako je Duško izgledao u mladosti. Naime, na svojim društvenim mrežama objavio je fotografiju staru više od 30 godina: “Prije 30 i neku godinu. Odgovore niti danas ne znam”, napisao je voditelj ispod svoje stare fotografije iz studentskih dana.

“Ličiš na Matt Damona”, “Faca bio, faca i ostao”, “Brucoš”, “Predobar i bez bora na čelu”, “A kako si zgodaaaan”, samo su neki od komentara ispod fotografije, a kompliment mu je uputila i kolegica Uršula Tolj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Curla Curlic (@dus.curla)




Odmah je pala na njegov glas

Ono što je poznato jest činjenica da je Duško sa suprugom Adelom u braku više od 25 godina. Plesačica je jednom od rijetkih intervjua progovorila o njihovom odnosu i otkrila jesu li se upoznali na njezinom nastupu.

“Ne, upoznali smo se na Velesajmu, u prostorijama Z3 televizije. Razmijenili smo brojeve telefona, no zapisao je i broj mojih dviju prijateljica pa više nije znao koji je čiji. Kad je nazvao jednu od njih i raspitao se o meni, čuo je da studiram i plešem i odmah rekao: ‘Eto, i ja isto plešem’, jer oni su u ZKM-u pohađali tečajeve plesa i mačevanja. U tom momentu on je već triput pao na Akademiji, radio je na Radiju 101, studirao je politologiju”, izjavila je Adela te otkrila što se događalo u nastavku.

“Kad je napokon nazvao i mene, odmah sam ‘pala’ na njegov predivan glas. Kasnije mi je čitao i recitirao poeziju, a danas mi je jako lijepo kad djeci čita priče za laku noć. Mislim si: ‘Blago vama, cure, tata vam ima super glas”, ispričala je Adela jednom prilikom.




Barbara Kolar se crvenila s malih ekrana: ‘Da sam znala, nikad se ne bih usudila’

U istom je intervjuu otkrila i koliko je sretna što je pronašla Duška: ‘Meni se udaja kao pojam uvijek sviđala, valjda još od djetinjstva. Bilo bi mi svejedno da sam se za Duška udala odmah nakon onog izlaska u kino ili nakon 7 godina. On mi je na prvi pogled bio idealan kandidat”, rekla je plesačica.

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.