Screenshot YouTube

Što slušaju Hrvati? Pripremite se za blagi šok, u top 10 samo jedan domaći pjevač

Autor: H.B.

Prema Billboardovoj ljestvici u razdoblju od 1. srpnja do 8. srpnja Hrvati su uglavnom slušali samo izvođače iz regije, odnosno, pretežito Srbije i Bosne i Hercegovine.

Među najslušanijih deset ugurao se samo jedan hrvatski pjevač, Grše, a on ujedno zauzima i prvo mjesto ljestvice. Iza njega su se zaredali Sajfer, Devito i Breskvica, Henny i Breskvica, zatim ponovo Devito i Voyage i to na dva uzastopna mjesta, zatim je opet Devito u duetu s Inasom, potom je Inas sam na osmom mjestu, a slijede Nucci i Zera, top 10 zaključuje, a tko drugi nego Devito, u suradnji s grupom Crni Cerak.

Screenshot Billboard

Ovotjedna ljestvica

Što se ovoga tjedna tiče, bilo je nekih pomaka na ljestvici. U top 10 upala je Aleksandra Prijović i zauzela šesto mjesto, a tu su i Jala Brat i Buba Corelli, koji su na devetom mjestu. No, kako tjedan još nije završio službeno tjedno izvješće još se može promijeniti.

Screenshot Billboard

Autor:H.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.