Foto: Instagram

ŠTO SE DOGAĐA? Vedran Ćorluka dao otkaz i nestao s društvenih mreža, Franka na Instagramu: ‘Bilo je i boljih dana…’

Autor: Dnevno

Bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka (35)  prije samo trinaest dana postao je trener moskovskog Lokomotiva, no nitko nije ni slutio što će se dogoditi.  Tek nakon što je preuzeo novu funkciju, dao je otkaz, a razlozi su osobne prirode. Osim otkaza, naprasno je nestao i s društvenih mreža.

“Nažalost, iz osobnih razloga napuštam trenersko mjesto u Lokomotivu. Hvala svima i sretno u novoj sezoni, ali i u budućnosti”, rekao je Čarli, a objavio klub na službenoj stanici. “Vedran je izrazio veliko žaljenje zbog potrebe da donese takvu odluku, ali sada mu okolnosti ne dopuštaju da se usredotoči na svoje profesionalne aktivnosti. Vedranu želimo da što prije prevlada sve poteškoće i vrati se nogometu. Čarli, mi smo s tobom”, poručio mu je Lokomotiv za kojeg je igrao od 2012. godine i u kojem je bio iznimno cijenjen. S godišnjom plaćom od četiri milijuna eura, bio je jedan od najbolje plaćenih stranih nogometaša u Rusiji.

I dok se svi pitaju što se događa, za razliku od Čarlija, njegova supruga Franka Batelić i dalje je redovita s objavama na Instagramu, pa je tako otkrila i da ovih dana uživa na Rapcu, a u pričama objavila ‘set golih fotki sa stijena’, kako ih je opisala.

Naime, objavila je nekoliko fotografija na kojima ne nosi šminku, uz poruke podrške svim ženama, poput: “Sloboda je biti ono što jesmo” i “Baš nas briga samo da smo svoje”. Napisala je pritom i da je neispavana te da na licu ima pjegice i podočnjake. “Bilo je i boljih dana”, zaključila je Franka u opuštenom izdanju.

Primijećeno je da na Frankinom profilu baš i nema zajedničkih fotografija s Čarlijem, no razlog nije u brisanju njegovih fotografija, kako bi mnogi mogli pomisliti. Naime, Franka je oduvijek držala Instagram profil više za sebe i svoj posao nego što je putem njega otkrivala intimne obiteljske trenutke.

Foto: Screenshot

O kojim je osobnim razlozima Vedranova otkaza riječ, za sad očito zna samo njegova uža obitelj.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.