Foto: Neja Markicevic / CROPIX

Stefany Hohnjec trudna s trećim djetetom: Slavu i tulume zamijenila obiteljskim životom

Autor: I.D.

Miss sporta iz 2004. godine i prvakinja Hrvatske u ritmičkoj gimnastici, Stefany Papić (djevojačko Hohnjec), trudna je i očekuje djevojčicu, javlja Večernji. Sa suprugom Ivanom Papićem, građevinskim poduzetnikom, čeka svoje treće dijete; već imaju sina i kćer.

Navodno je 37-godišnja Stefany u poodmakloj trudnoći te su nedavno imali poseban događaj na kojem su otkrili spol djeteta (gender reveal) za obitelj i prijatelje, na kojem su svi bili oduševljeni ružičastim konfetama. Stefany i Ivan Papić već imaju sina rođenog 2018. godine i kćer rođenu dvije godine kasnije.

Nakon rođenja prvog djeteta, ova bivša prvakinja u ritmičkoj gimnastici odlučila se povući iz javnog života i napraviti veliki preokret. Stefany i Ivan Papić prvi su se put pojavili zajedno u javnosti tijekom romantične šetnje Dubrovnikom u ljeto 2016. godine.

Foto: Jure Miskovic / CROPIX

Bila je Miss sporta 2004. godine

Njihova ljubav bila je očita, jer su se neprestano gledali zaljubljenim očima i smiješili jedno drugome. Taj isti osmijeh nose i danas, a sigurno će biti još veći kada prvi put ugledaju i zagrle svoju bebu, čime će uskoro postati peteročlana obitelj.

Stefany je bila Miss sporta 2004. godine dok se još profesionalno bavila ritmičkom gimnastikom, nastupajući na europskim i svjetskim natjecanjima kao reprezentativka Hrvatske. Nakon toga, godinama je radila kao manekenka na revijama mnogih poznatih imena hrvatske modne industrije.

Danas je supruga, majka i uspješna poslovna žena. Ostvarila je dugogodišnji san otvorivši klub ritmičke gimnastike, gdje radi s djevojčicama školske i predškolske dobi. Ova poznata dama s nekadašnje estrade scene ne krije da je u vjeri pronašla utjehu i spas.

Bila je hrvatska misica, a onda je završila u zatvoru: ‘Kad ga se sjetim, odmah na to pomislim’




“Odgajam djecu po poticajima Duha Svetoga. Radim na sebi i želim biti povezana s Isusom, što znači da se odričem sebe i čistim svoje srce kako bih mogla čuti Božji glas i poticaje Duha Svetoga. U suprotnom je teško razlučiti što je Božje, a što naše. Jedino tako živeći mogu djeci dati sve ono što im treba: ljubav, radost, razumijevanje, poštovanju”, otkrila je jednom prilikom.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.