Foto: HRT/Screenshot

Stanković otkrio ime idućeg gosta, nisu svi oduševljeni: ‘To je onaj nepismeni’

Autor: Z.S.

Prije malo manje od mjesec dana počela je nova sezona emisije ‘Nedjeljom u dva’. Voditelj Aleksandar Stanković prvo je ugostio gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomaševića, potom saborskog zastupnika Mosta Ninu Rapusdića, a onda zviždačicu Maju Ðerek, dok je sada najavljen dolazak jednog HDZ-ovaca.

“Gost ove nedjelje je dubrovački gradonačelnik Mato Franković. I dok odgovore nekih političara čekamo tjednima, on je prihvatio poziv za gostovanje u 5 minuta”, stoji u opisu na službenom Twiteru ove emisije, dok je o njegovu gostovanju obaviještena i publika na Faceboooku: ”Najbrži prst’, gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković gost emisije Nedjeljom u 2.’ A tamo se se na ovu najavu zaredali komentari.

Nižu se komentari

“Antivakresi nas cijepljenje očito smatraju budalama”, izvukli su mu staru izjavu.

“Opet antifašisti gostuju”.

“Jedan od boljih hadezeovaca. Vidjet ćemo hoće li sačuvati integritet u ovoj nadolazećoj prljavoj kampanji”.




“Zar ima HDZ-ovac da je dobar????”.

“Pa evo ovaj, među bolje, sad gdje je granica dobrog, za prolaz pitanje je.”

“To onaj nepismeni.”

“Bit će hvale, naša vlada, naš premijer, da nema ove vlade svijet bi propao.”

“Neka odgovori na pitanje što će s novcem privatnih iznajmljivača koje je odlučio opteretiti najvišim mogućim stopama. Te hoće li ga vratiti kad isto ne ispuni.”

Pogledajte kako je Stanković branio svoju buduću suprugu od hrvatske glazbene dive: ‘Što ste htjeli reći?’

“Bravo za Frankovića.”

“Podrška.”

“Što ne ugostite i uvaženog vijećnika Roka. Poznat kao narodni tribun, što narod misli i želi, on reče.”

Borba s depresijom

Podsjetimo i na to da je popularni voditelj izazvao je veliku pažnju javnosti objavom svoje knjige “Depra”, u kojoj je progovorio o borbi s depresijom.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

“Ona je stravična muka, koja se gradira. Sigurno da nisam najgori slučaj, ali to je teška muka. Meni je čak pisanje, a zapisivao sam neke stvari kad bi mi bilo gore, bilo nešto čime želim vratiti zajednici. S depresijom se borim već 14 godina, a nakon deset sam odlučio napisati knjigu, što je trajalo oko šest mjeseci i još dvije do tri godine za objavu”, rekao je Stanković za N1 te dodao kako se s depresijom zapravo bori veći dio svog radnog vijeka.

“Dakle, veći dio svog radnog vijeka se borim s depresijom. Cilj mi je bio da netko nakon što je pročita pomisli da i on može biti radno sposoban, da se može izvući iz crne rupe i da može normalno živjeti. Svako pisanje je terapija, barem meni. Bilo da pišem pjesme ili nešto duže, kraće… Nisam neki megaaltruist, ali znao sam kako meni pomaže kad vidim osobe kojima je loše, da će i drugima tako pomoći kad vide mene. A i nadam se da će ljude koji pojma nemaju o tome donekle senzibilizirati za ljude koji su anksiozni, depresivni i imaju slične probleme”, dodao je voditelj.

Autor:Z.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.