Foto: Instagram

Potvrdila se šuškanja oko srpskog repera: ‘Barem se javi na telefon kad te zovem’

Autor: F. P.

Srpski reper Marko Stojković, mnogima poznatiji pod umjetničkim imenom MC Stojan, zvučno je ime na regionalnoj sceni. Osim što je sam nanizao brojne hitove, prošle godine dobio je čast biti jedan od gostiju na posljednjem zagrebačkom koncertu Aleksandre Prijović. A osim karijerom, javnost intrigira i privatnim životom.

Prije svega nekoliko tjedana iznenadio je svoje fanove potvrdom da je sretno zauzet. Tada je potvrdio svoju vezu sa 22 godine mlađom kolegicom Zoranom Mićanović, a u svibnju su prvi put uhvaćeni u javnosti. Međutim, ljubavna sreća potrajala je zaista kratko te je danas medijima odjeknula vijest o njihovom rastanku.

Prekid sa 41-godišnjim reperom potvrdila je sama Zorana za srpske medije, kratko rekavši da je istina da su prekinuli te da mu želi sve najbolje. Daljnje detalje nije htjela iznositi, stoga je fanovima ostalo nagađati koji je razlog prekida. No već se počelo šuškati kako je za sve kriva jedna snimka koju je objavio Stojković.

Foto: Instagram

Zabavljao se s djevojkama u bikiniju

Naime, ovaj glazbenik je nedavno otputovao na Cipar, ostavivši svoju 19-godišnju partnericu u Srbiji. Mrežama su se zatim počele širiti snimke na kojima se reper na plaži zabavlja u društvu nekolicine djevojaka u bikiniju, na što Zorana nije dobro reagirala. Javno je podijelila screenshot snimke te Stojanu poručila da više nisu u vezi.

Mojmira Pastorčić postala meta muljaže: Prevaranti fulali u važnom detalju

“Ne znam zbog čega se ljutiš, ali ok. Barem se javi na telefon kad te zovem”, uzvratio joj je na to reper. Čini se kako je njena odluka o prekidu ipak bila konačna, a fanovi ovog para ostali su u nemalom čudu. Sve je još intrigantnije kad se uzme u obzir da je donedavno MC Stojan o bivšoj imao samo najljepše riječi.




Podsjetimo, ovaj par nedavno se našao u fokusu zbog pomalo neugodnih glasina. Proširila se vijest da je glazbenik Zorani zabranio nastupe, što je uzrokovalo negodovanje među njegovim fanovima. O svemu se nedugo nakon oglasio i sam Stojković, rekavši da njegova mlađahna partnerica samo odmara glas zbog bolesti.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.