Foto: YouTube

Srpska pjevačica ispričala kakva je Arkanova udovica na sudu: ‘Morala mi je platiti ovu svotu’

Autor: I.D.

Sukob srpskih pjevačica Cece Ražnatović i Jelene Karleuše jedan je od najpoznatijih na regionalnoj estradi, dok je početak njihovog odnosa bio sasvim drugačiji – Karleuša je nekada govorila da joj je Ceca idol, a Ceca je podržavala Jelenu navodeći da će jednog dana biti velika zvijezda.

Njih dvije su na ratnoj nozi duže od 20 godina, a nedavno je čak isplivao i snimak suđenja ljutih rivala. “S Cecom imam tako puno anegdota. Uglavnom sam, ne mogu reći uplašena njenom pojavom, ali nije mi svejedno, jer ona djeluje onako vrlo ljuto i taj njen govor tijela govori da je u gardu i spremna za kung fu, za borilačke vještine, tako mi djeluje”, započela je Karleuša.

“Ne mrdam pretjerano, ne mašem ručicama pretjerano, čekam svaki njen sljedeći pokret, jer zna biti onako vrlo oštra i na riječima i fizičkim pokretima, mogu reći da čak podiže i glas, što se čuje na onom snimku. Vrlo jer uzbudljivo, anegdote su da analiziram njenu garderobu, analiziram njen kapak, analiziram njeno frljanje s gramatikom i padežima pa mi bude smiješno, pa ne čujem šta sudac pita jer se zasmijem, bude mi smiješno, pa me sudac opominje, pa se ona žali sudcu na mene da se ne smijem, pa me uhvati napad smijeha nekontroliranog, pa se ona ljuti”, govorila je Karleuša.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Karleuša (@karleusastar)




‘Ona je morala meni platiti dva ili tri puta’

“Interesantno mi je da jedno lice ima u sudnici, a drugo istog momenta kada izađe pred novinare, gdje se pretvori u svetu djevicu Mariju Paraskevu, koja zrači dobrotom, ljubavlju i pozitivom, a do maloprije, bukvalno sam mislila da ću stradati. To su neke anegdote”, otkrila je pjevačica kakva je Ceca na sudu.

“Ona je morala meni platiti dva ili tri puta po 100-120 tisuće dinara. Mislim da je bio taj iznos plus sudski troškovi, ali to sve uzme, pošto imam takav dogovor sa odvjetnikom, mislim, da je on to uzeo za svoje neke troškove. Eto, ona mi je platila troškove za odvjetnika, nisam se čak ni najela na nekom ručku od njenih para, lijepo smo se družile tamo. baš je bilo uzbudljivo godinama”, cinično je govorila Jelena.

Podsjetimo, Jelena Karleuša osvrnula se na izjavu pjevačice Svetlane Cece Ražnatović da ona ‘nije nikada uvrijedila susjedni narod’, kao i na uništavanje plakata u Hrvatskoj s najavom njenog koncerta u Sloveniji. Jeleni je posebno zasmetalo što je Ceca susjedima uputila ‘tople pozdrave’. U objavi na društvenim mrežama Karleuša o kolegici nije štedjela riječi.




Fotografija policajke izazvala veliku raspravu: ‘Što je trebala, ostaviti ju doma?‘

“Idi u Zagreb ili Sarajevo da i oni tebe toplo pozdrave. Ova žena stvarno misli da su ljudi debili. Sve što ima, nastalo je od krvi ubijenih i opljačkanih po Bosni i Hrvatskoj… Što je najstrašnije, Arkan je ubijao i pljačkao i neposlušne Srbe… Nije bio nacionalist! Kad su ga uhvatili pred rat kako pljačka po Hrvatskoj, odmah je odrukao svoje kompanjone Srbe. Imate snimku na YouTubeu kako ih cinkari. Taj je bio obična pič*a i drukara, ali se osilio kad je okupio bandu kriminalaca i osnovao paravojnu formaciju koja je terorizirala cijeli Balkan”, pisala je Karleuša.

“Taj ološ nam je na vrat i nakačio ovu koja je dotad skalamukala po vašarima i koja sad ima amneziju. Zbog takvog koji je radio za svoje osobne kriminogene interese mom narodu, koji je dobar i pošten i veliki narod, nakačena je grozna etiketa i velika mrlja. Susjedi moraju znati da se pošten srpski narod uvijek gadio i sramio Arkana i njemu sličnih kerova rata i njihovih konkubina”, napisala je Jelena.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.