Foto: Instagram

Srpska glumica pokazala s kim se slavni otac Hrvat družio u mladosti: ‘Specijalna uspomena’

Autor: F. P.

Srpska glumica Iva Štrljić itekako je zvučno ime regionalne scene. Tijekom svoje karijere postigla je brojne zapažene uspjehe, a čini se kako je afinitet prema glumi bio u obitelji. Njen otac je legendarni splitski glumac Milan Štrljić, koji je ostvario uloge u više od 60 filmova te oko stotinu uloga u predstavama i serijama.

A upravo je njen otac bio u fokusu posljednje objave. Iva je, naime, na svom Instagram profilu podijelila očevu fotografiju iz mladosti, na kojoj je jedan detalj bio zaista poseban. Milan je pozirao u prisnom zagrljaju sa ni više ni manje nego pjevačkom zvijezdom Lepom Brenom, i to na jednom od snimanja iz prošlosti.

“Među uspomenama evo jedne specijalne”, poručila je Iva uz fotografiju. Iako nije bilo moguće komentirati priču, nesumnjivo je kako je ovim potezom svoje i očeve fanove bacila u trans. Mnogi na mrežama pretpostavljaju da je fotografija nastala tijekom snimanja filma ‘Hajde da se volimo’, komedije koja prati Brenin život na turneji.

Foto: Instagram

O razvodu roditelja rijetko govori

Podsjetimo, Iva nije često govorila o odnosu sa ocem jer su se njeni roditelji razveli su se kada je imala 15 godina, a ona je ostala živjeti s majkom Slavicom, nekadašnjom balerinom Kazališta na Terazijama. Ipak, prije nekoliko mjeseci gostovala je u emisiji Slavice Đukić Dejanović, otkrivši mnoge stvari koje odavno interesiraju javnost.

Iva Štrljić sa suzama u očima o ocu Milanu: ‘Osjećaj krivice nosila sam cijeli život’

“Zanimljivo je da se najčešće sjećam nekih mirisa. Kao mala jako sam voljela kada mi on uvečer pred spavanje čita Jesenjina – a tata me je to naučio, on je volio Jesenjina. Prije nego što sam krenula u osnovnu školu znala sam skoro sve njegove pjesme napamet: „Pismo majci”, pa onda „Pismo od majke”, pa „Pjesmu o kuji”, zato što je on to meni čitao”, ispričala je glumica.




Posebno teško joj je pao trenutak razvoda kada je ona, sa 15 godina, morala odlučiti kod koga će živjeti. Iako je naposljetku izabrala majku, istaknula je da ju je osjećaj krivnje pratio čitav život. “Meni je on nedostajao više nego što sam ikada ikome govorila, meni je nedostajao netko da mu se obratim kada mi je teško i da mi pomogne”, opisala je.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.