Foto: Instagram

Srpkinja priznala kako je zaradila pola milijuna eura: ‘Mislim da sam zaslužila’

Autor: I.D.

Pjevačica Aleksandra Mladenović kupila je stan od pola milijuna eura u Beogradu, a sada je otkrila kako je uspjela zaraditi toliko novaca. “Jučer sam na nastup putovala 12 sati i isto toliko se vraćala s nastupa. Mijenjala sam dva aviona. Mislim da sam zaslužila koliko sam se mučila i koliko se mučim i radim da sebi priuštim jedan stan. Do ovakvog stana se stiče velikim radom i ulaganjem. Sve sam stekla sama i na to sam ponosna”, otkrila je za Blic pjevačica.

Aleksandra je, inače, prije nekoliko tjedana otkrila kako je zbog ljubavi nabacila koji kilogram. “Malo sam se bucnula! Jesam, ljubav, lijepo je sve, ali ide ljeto, moram smršavjeti! Ne bih puno o ljubavi, tu bih temu zaobišla. Super sam, sretna sam, došla sam s dečkom. On nije iz ovog, javnog posla, ne voli da se previše priča o njemu tako, da je pred kamerama… Sve je kako treba!”, otkrila je.

Inače, ova pjevačica je prošle godine izazvala pomutnju u javnosti jer je otišla u policijsku postaju s policajcima. Naime, ona je odvedena na ispitivanje jer je tada za njenim bivšim dečkom policija aktivno tragala. Aleksandra Mladenović našla se u centru skandala kada je njen dečko objavio niz optužbi na njen račun, kao i da je ranije pretrpjela nasilje od strane bivšeg partnera.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_)




Težak period pjevačice

Mladenović se tada ubrzo oglasila za Informer.rs i spomenute tvrdnje demantirala, iznijevši tom prilikom niz šokantnih detalja iz veze s mladićem, nakon čega je morala reagirati policija. Podsjetimo, Aleksandrin bivši je na Instagramu podijelio InstaStoryje na kojima je pokazao kako ljubav cvjeta među njima, a kasnije je objavio materijal koji pokazuje kako su njih dvoje ipak zaratili. Aleksandra je njega optužila da se viđa s drugim djevojkama, kao i da ima informaciju da je tukao bivšu djevojku.

Jelena Karleuša izgubila masne svote novca, otkrila razlog: ‘Ja sam bankrot odavno’




“Taj čovjek je meni zagorčao život, on je psihopat. Prvo mi je ukrao puno novca iz stana. Prijetio mi je i samoubojstvom, da će popiti lijekove, pa da će da se objesiti. Zatim da će pucati sebi u glavu. U početku je bio predivan, kasnije se promijenio. Ja nisam znala da on kocka. Upoznali smo se preko interneta. Svašta mi je stizalo s kim je bio i što je radio. Sada sam ponovno zvala policiju, bio mi je ispred vrata. Sve što je napisao je s namjerom da bi mi ukaljao ime”, rekla je Aleksandra Mladenović za medije. Moramo upozoriti, ako netko prolazi sličan scenarij, neka se javi policiji za pomoć.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.