FOTO: Benny Gaši

Srpkinja koja je Pupovčevu snajku ugostila u Areni prošla pakao: ‘Nisi to zaslužila’

Autor: G.B.

Srpska pjevačica Milica Pavlović napravila je pravi spektakl u zagrebačkoj Areni prije nekoliko dana. Obožavatelji u dupkom punoj dvorani uživali su u njenim hitovima i do sada neviđenoj atmosferi, a jedan od počasnih gostiju bio je Saša Matić.

Nakon druženja s publikom u Zagrebu, Matić se oglasio na Instagram profilu, gdje se uz zajedničku fotografiju obratio Milici.

“Kada nešto sanjaš svim svojim bićem i vrijedno u tišini, bez obzira na sve, radiš na tome – život ti da da živiš na javi. Samo ti i ljudi bliski tebi znaju koliko si sve ovo zaslužila. Šta si preživjela u sebi i oko sebe… Ali danas kad pogledaš sve to – vrijedilo je, zar ne? Vrijedilo je zbog one Milice koja je nekad sve ovo maštala. Vrijedio je cijeli put da doživiš prepunu Arenu i onoliko ljubavi! Od prvog dana sam bio siguran da ti je suđeno sve što danas živiš, ali sam kao prijatelj i kolega preponosan što tome sad svjedočim. Borila si se za ovo. Zaslužila si ovo. Stvorena si za ovo. A tek je početak… Znam to – napisao je i dodao: “Bravo za sve! Uspjela si i uspjet ćeš sve što zacrtaš i poželiš, jer si takva kakva jesi. Posebna i svoja”,  poručio je Milici Saša Matić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S A Š A M A T I Ć (@sasamatic_official)




‘Pustila sam da vidim dokle ide ljudska glupost’

Podsjetimo, Saša je pritom mislio na aferu “Provereno”, koja je drmala Balkan više od nekoliko mjeseci. Riječ je, naime, o pjesmi Milice Pavlović za koju je Ana Nikolić tvrdila da je njena.

Milica je tvrdila da je pjesma ‘Provereno’ njena i da ju je svojedobno debelo platila, dok je Ana uredno istu izvodila na svojim nastupima. Ana je više puta indirektno govorila da ima pravo pjevati pjesmu koja je njena, ali se nikada konkretno nije izjašnjavala. Nakon svega, dvije pjevačice su se medijski ‘prepucavale’ kad je Ana pozvala Milicu na njen koncert u Areni.

‘Cijeli taj cirkus sam mogla stopirati u jednoj sekundi da sam htjela. Nisam htjela, jer to nije bilo na meni, nego na čovjeku koji je autor te pjesme. Pjesma je uredno plaćena i pripremana za drugi projekt, to je firma iz Švicarske koja je radila projekt ‘Klinika’. Tu je bila pjesma koju sad pjeva Elma, samo je njoj malo izmijenjen tekst. To je autor pjesme morao objasniti gospođici Milici i u tom trenutku pozvati mene i pitati može li prodati pjesmu jer možda sam je ja htjela snimiti. To je trebao napraviti, a ne je odmah prodati i pričati da sam ukrala pjesmu. Mogla sam riješiti sa svojim izvršnim producentom i suradnikom, ali nisam htjela, pustila sam da vidim dokle ide ljudska glupost. Pjesma je moja i ja to znam, a Milica je može slobodno interpretirati. Svi je mogu pjevati, ali je moja’, rekla je Ana.




Pupovčeva snajka gostovala na Miličinom koncertu, ova se požalila da je švorc: ‘Nemam ni dinara’

‘Da se razumijemo, ona nije loša, ne mislim ništa loše ni nakon svega, smatram da je samo loše savjetuju. Mlada je, vođena je pogrešnim ljudima i situacijama. Srest ćemo se nas dvije kad tad, pričat ćemo. Pripisujem sve mladosti i nepromišljenosti’, zaključila je Ana.

Podsjetimo, Pavlović je na koncertu u više navrata istaknula da joj je ovo bio najbolji koncert u sklopu turneje ‘LAV’. Koncert je otvorila s hitom ‘Boginja’ i sa 16 plesača je već nakon prvih taktova dala do znanja da je pred zagrebačkom publikom noć za pamćenje. Nizala je dobro poznate pjesme, među kojima su ‘Hej, ženo’, ‘Ne sećam se’, ‘Operisan od ljubavi’, ‘Pakleni plan’ i brojne druge.

Prvo je ugostila Amadeus Band s kojim je otpjevala njihovu pjesmu ‘Lažu te’, iza njega je izašao i Saša Matić, a posljednja, treća gošća koja je bila najveće iznenađenje večeri bila je naša pop zvijezda, Vesna Pisarović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)


Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.