Foto: Instagram

Sreća u obitelji Ćorluka: Franka nije mogla skriti emocije, a komentari se samo nižu

Autor: Dnevno.hr/F. P.

U obitelji Franke Batelić i Vedrana Ćorluke danas itekako ima razloga za slavlje. Naime, njihova mezimica Greta danas slavi svoj prvi rođendan, a njena mama se time pohvalila na društvenim mrežama.

Na svojem Instagram profilu pjevačica je objavila emotivnu čestitku posvećenu svojoj malenoj Greti.

“Naš svjetionik, naš mir”

“Greta.. ti biseru moj, svjetlosti moja – sretan 1. rođendan prekrasna i mila djevojčice. Tvoj je osmijeh naš svjetionik, naš mir,” napisala je ponosna Franka u objavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)




“Hvala ti živote na najljepšem, najkrhkijem mogućem daru – da gledam i osjećam kako iz dana u dan tvoje maleno nježno tijelo raste u mom zagrljaju. Tu smo da te volimo, čuvamo, branimo – mama, tata i Viktor – uvijek,” zaključila je Franka čestitku.

Čestitke su se samo nizale

Uz to je podijelila galeriju crno-bijelih fotografija, na kojima se nalaze obiteljski trenuci puni nježnosti i ljubavi. Frankina objava potaknula je također brojne čestitke za malu slavljenicu.

Foto: Instagram

“Nek’ je najsretnija”, “Sretan maloj ljepotici”, “Sretan rođendan maminoj ljepotici”, “Sretna roćkalica”, “Sretan rođendan Greti”, “Jao, neka joj je najsretniji”, “Zar već? Sretan rođendan”, nanizali su se komentari fanova.




Za vikend brali masline

Podsjetimo, Franka je nedavno na svojem profilu pokazala kako je protekli vikend za nju i Vedrana bio radni. Zasukali su rukave i primili se branja maslina na njenom imanju, a Vedranu je posao na najslađi način otežala upravo Greta, koju je dio vremena držao u jednoj ruci.

Sjećate li se bivšeg dečka Franke Batelić? Evo kako danas izgleda i što radi

I dok se Vedran brinuo za Gretu, oko njih je trčkarao njihov sin Viktor. No branje maslina nije bilo rezervirano samo za ljudske članove obitelji, već se tamo našao i četveronožni ljubimac, pas Oskar.

Pjevačica i bivši nogometaš u braku su pet godina, prije čega su šest godina bili u vezi. Njihovu ljubav prvo je okrunio dolazak Viktora na svijet, a u studenom prošle godine rodila se i Greta.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.