Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Srbi objavili sramotan tekst o Kolindi: ‘Šokirala je regiju izgledom, svi bruje o jednom detalju’

Autor: B. D.

Srpski mediji opet su “opalili” po našoj bivšoj predsjednici. Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović nedavno je bila na utakmici Dinama i Rudeša, a srpski mediji napadno pišu da je “pažnju privukla njena figura”.

“Podsjetimo, hrvatska predsjednica postala je tema javnosti kada je za kratko vrijeme drastično smršavila. Za njenu nevjerojatnu transformaciju navodno je bila zaslužna liposukcijska ishrana (dosta masti, proteina i smanjen unos ugljikohidrata)”, napisali su novinari Espresa.

Kolinda je utakmicu gledala u svečanoj loži gdje je došla s fotografijom ukrajinskog Dinama. Nosila je plavi sako, a novinari su je fotografirali sa Zvonimirom Sunarom.

Bez srama o njenoj figuri”Ipak, najveću pažnju domaće javnosti privukla je Kolindina figura, a sudeći prema fotografijama, čini se da se bivša predsednica Grabar Kitarović opet malo udebljala”, drsko su napisali srpski novinari.

Oženio se sin generala Gotovine: Evo zašto je sve odrađeno u strogoj tajnosti

Kolinda je nedavno prisustvovala konstituirajućoj sjednici Sabora, gdje je došla u zelenoj haljini u kojoj je impresionirala svojom linijom, tako da je evidentno da u srpskom novinarstvu progovaraju “zli jezici”.




Autor:B. D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.