Foto: YouTube

Najbogatija Srpkinja udala se za starijeg tajkuna: ‘Ovo mom balkanskom mentalitetu paše’

Autor: I.D.

Jedna od tri članica nekadašnje srpske grupe “Models”, Ivana Berendika udajom je postala jedna od najbogatijih Srpkinja. Bivša pjevačica bogatstvo stekla je 2005. godine kada se udala za ulagača Tomasa Jermoluka, koji je od nje stariji 18 godina. Ona danas živi u luksuznoj vili u Miamiju, a jednom prilikom je priznala da se zaljubila u Tomasa ne samo zbog njegove karizme, već i zbog njegove mudrosti i znanja koje je stekao tokom godina.

Njegova slobodna duša i avanturistički duh su ono, kako je istaknula, što ju je privuklo. Par je 2016. godine dobio blizance, te svakodnevno uživaju u roditeljstvu. Ivana je jednom prilikom otkrila i da joj odgovara što uz sebe ima moćnog muškaraca. “Nisam bila od onih djevojčica koje su maštale o princu na bijelom konju”, započela je za srpske medije.

“Čini mi se da sam uvijek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu jako paše. Imala sam nešto više sreće nego drugi. Uz mene je muškarac slobodnog duha, avanturist koji vapi za izazovima”, pričala je ona jednom prilikom.

Foto: Instagram

‘On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo’

“Tomas obožava egzotična putovanja i ekstremne sportove. Otvoren je i voli sve probati, a to nas je i spojilo. Oboje smo radoznali, želimo otkrivati nove zemlje i kulture. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam puno više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i karizma učinili su da se istinski zaljubim”, priznala je.

Inače, nekadašnja pjevačica je danas uspješna dizajnerica nakita i to joj je velika ljubav. Njeni modeli su omiljeni među svjetskim zvijezdama poput Megan Markle, Kylie Jenner, Rihanne, Nicki Minaj, Alicie Keys i mnogih drugih. Naime, Tom Jermoluk serijski je investitor u Silicijskoj dolini i vodeći izumitelj u tvrtkama kao što su Silicon Graphics, Netscape i WebMD.

Ana iz Braka na prvu se oglasila zbog Alenove ozljede usnice: ‘Ljubit će ona pa će proći’




Trenutno je u svojoj ulozi izvršnog direktora tvrtke Beyond Identity, njegova je misija, zajedno sa svojim dugogodišnjim poslovnim partnerom i kolegom divom iz Silicijske doline, Jimom Clarkom, potpuno eliminirati lozinke iz korištenja. Znači, gdje god bi trebali potvrdu našeg e-maila ili lozinke, to nam ne bi trebalo jer kako smatra Tomas, lozinke stvaraju i hakerske napade koji su “plod zla”.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.