Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

Sramežljivi Hercegovac odnio je pobjedu na prošlogodišnjem Voiceu: Evo gdje je danas

Autor: G.B.

Pobjedu u trećoj sezoni showa “The Voice Hrvatska” nakon dvije dame – Nine Kraljić i Ruže Janjiš – odnio je mladić iz Čapljine. Vinko Ćemeraš oduševio je brojne gledatelje svojom skromnošću, šarmom i emotivnim izvedbama svojim specifičnim glasom pa su ga nagradili prvim mjestom u trećoj sezoni.

“Ostao sam smiren, pripremio sam se za bilo kakav ishod, ali iznutra gorim, tako da stvarno hvala svim ljudima što su glasali za mene i nadam se da ću u budućnosti to sve opravdati. Sve mi ovo filmski nekako izgleda, i večeras kad sam stajao na pozornici čekajući neko ime da prozovu, to mi je bilo filmski, kao da nisam tu. Mislim da ću tek biti svjestan za mjesec ili ne znam…”, rekao je Vinko netom nakon pobjede u trećoj sezoni.

Zanimljivo, u prvoj sezoni popularnog showa zaustavljen je već na prvoj predaudiciji, a pobjeda u trećoj sezoni 30-godišnjem Čapljincu donijela je simpatije publike i ugovor s izdavačkom kućom Universal Music Hrvatska. Sa svojim bendom Talvi Tuuli izbacio je svoj prvi album – “Na putu”, za koji je osvojio i Porin u kategoriji “Najbolji album rock glazbe”.

Nizao uspjeh za uspjehom

Album je ostavio pozitivne dojmove i među publikom i među glazbenom kritikom, dosegnuo Top listu najprodavanijih domaćih izdanja, a našao se i među uredničkim preporukama Apple Music glazbene platforme, što je Vinka Ćemeraša & Talvi Tuuli učinilo prvim domaćim izvođačima kojima je to pošlo za rukom.

“Jako je poseban osjećaj kada pričam o prvom albumu, cijeli proces stvaranja i snimanja koje nije bilo baš standardno daje mu još neku posebnost. Otkad sam ušao u svijet glazbe skupljam izdanja na vinilu, pa još uvijek ne mogu vjerovati da sada u kolekciji imam i svoj album, nema ljepšeg osjećaja moram priznati. Zaista sam ponosan na album “Na putu” i zahvalan svim ljudima koji su sudjelovali i radili na njemu sa veseljem, pa i većim od mene i učinili da već nakon godinu dana uveliko pričam o svom prvom albumu”, rekao je Vinko svojevremeno.

Podsjetimo, večeras se u studiju na Prisavlju za pobjedu u četvrtoj sezoni showa “The Voice Hrvatska” bore Ana Širić, Luka Novokmet, Jakov Peruško Rihtar Martin Kosovec.




https://www.dnevno.hr/magazin/mentori-u-the-voiceu-uoci-finala-vanna-i-dino-prepuni-emocija-urban-kratak-i-jasan-2322821/




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.