Foto: Josko Supic / CROPIX

Splićanin uhvatio zanimljiv prizor: Hana se pojavila u poznatom društvu, sve su zasjenile

Autor: Marija Tomić

Završio je spektakl ‘Melodije Jadrana’, trodnevni spektakl hrvatske glazbene pop scene, koji se sinoć održavao u Galeriji Meštrović u Splitu. Cilj ovog spektakla je razvijanje odnosa s najkvalitetnijim izvođačima, autorima i glazbenicima, pa su tako jučer na zatvaranju viđena mnogo poznata lica iz domaćeg javnog života. Spektakl je započeo u petak Gibonnijevim koncertom, a završio sinoć manifestacijom ‘Hit ljeta’.

Među mnogima koji su se istakli i privukli pažnju medija bila je i 33-godišnja glazbenica Hana Huljić Grašo, koja se pojavila u fenomenalnom izdanju. Naime pjevačica i mlada mama došla je s majkom podržati oca, poznatog hrvatskih glazbenika, tekstopisca i glazbenog producent Tonči Huljića. Hana i majka Vjekoslava zajedno su pozirale Veljku Martinoviću, splitskom fotografu, u svojim zanosnim kombinacijama. Plavo-bijela kombinacija obilježila je žensku polovicu obitelji Huljić te zasjenila prisutne.

Svijetloplava svilena haljina, koju je Hana odabrala za ovaj događaj, isticala je liniju njenog tijela te naglasila njezin trudnički trbuh, a samim time pokazala koliko blista u svojoj drugoj trudnoći. Mama Huljić je pak, odabrala bijelu kombinaciju koju je upotpunila nakitom.

Foto: Duje Klaric / CROPIX.

Nedavni nastup u Zaprešiću

Podsjetimo, Hana i Petar su nedavno najavili kako će se njihova obitelj proširiti za još jednog člana. Nakon curice, par očekuje sina do kraja godine, a poručili su kako ime već imaju, ali ga ne žele podijeliti. “Imamo, ali zadržat ćemo ga za sebe! Iako sve saznate o tom potom pa ćete i to!”, poručila je kroz smijeh.

Hana se nedavno pojavila i na sceni zajedno sa svojim ocem Tončijem u Zaprešiću, gdje je, uz pratnju orkestra, zbora te benda, izvela djelo ‘Pop Misa Mediterana’, a njena uloga u izvedbi je bila solist, uz kolege Karla Vudrića i Lorenu Bućan. Na pozornici se pojavila i malena Alba, koja je zapjevala s majkom Haninu novu pjesmu “Palačinka”, za čiji naziv zasluge preuzima Hanina majka.

Hana Huljić pokazala što radi u slobodno vrijeme: ‘Uspjela sam snimiti na diktafonu’




Mama je i sama predložila: “Hoćemo li iduće napisati palačinke?” Ja sam odmah rekla može. I to je bilo to. Mama ima ideje što se tiče dječjih pjesama uvijek tematiku, kad mi ona da neku ideju, ja samo sjednem i napišem”, otkriva. “Na kraju pjesme ima svoj mali solo, koji sam uspjela snimiti na diktafonu na mobitelu jer otkad je prvi put čula pjesmu odmah ju je pjevušila, stavila sam je za kraj pjesme jer mi je baš slatko zvučalo”, kaže Hana.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.