‘SORRY ŠTO SAM TI UKRALA MUŽA…’ Maja Šuput se slikala sa zgodnim Ćorlukom, potez Franke Batelić iznenadio mnoge!

Autor: Š. P.

“Sorry Franka što sam ti na kratko ukrala muža al’ nema puno ljudi koje bih žicala fotku jer viceprvaci svijeta zasluzuju svaki naklon”, napisala je Maja Šuput ispod nove objave na kojoj pozira s omiljenim hrvatskim nogometašem Vedranom Ćorlukom.

U veseloj kombinaciji crvenog perja, jeansa i crnog PVC-a Maja se, naime, pojavila na jednom zagrebačkom eventu i tako nastavila svoju “društvenu turneju”, prvu nakon što je postala majka, ali i prvu nakon što se svijet polako počeo otvarati nakon pandemije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Začudo, Franka Batelić joj nije odgovorila, možda zato što ono malo slobodnog vremena kojeg ima kao mlada majka troši na oživljavanje svoje pjevačke karijere. Ovih dana, baš na 29. rođendan, izdala je novu pjesmu “Preživjet ću” i najavila glazbeno-stilski zaokret u karijeri.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.