Foto: Instagram

Sonja Kovač priznala kakve muke prolazi: ‘Svaki dan to moram nanositi da djeluje’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Influencerica i glumica Sonja Kovač ovu godinu zasad proživljava u slatkom iščekivanju. Otkako je početkom godine priznala da očekuje svoje prvo dijete, sa svojim fanovima redovno dijeli razne trenutke koje prolazi tijekom trudnoće, od kojih su neki manje zgodni.

Sonja se sada okrenula svojim Instagram pričama, putem kojih je objavila video o trudničkim mukama. Svojim vjernim fanovima javila se iz kreveta, s dosta bolnim izrazom lica priznavši da je posljednjih nekoliko dana muče grčevi u listovima.

“Tko se može poistovjetiti? Meni bude rijetko ovako preko dana, ali ujutro kod buđenja i rastezanja auuu kad oba uhvate! Pomaže mi magnezij u spreju, to je kao ulje/vodica. To si umasiram u listove prije spavanja par špriceva, ali moram svaki dan nanositi da bi djelovalo”, poručila je.

Foto: Instagram

Neugodni simptomi u prvom tromjesečju

U jednoj od ranijih objava podijelila je niz fotografija koje dokumentiraju kako joj se izgled mijenjao tijekom trudnoće. Jednom prilikom se požalila i na neugodne simptome tijekom prvog tromjesečja, od kojih je istaknula umor, anksioznost i jutarnje mučnine.

Antonija Šola bila je u mukama nakon pobjede: ‘Za mnom su morali nositi lance’

 




Putem TikTok objave priznala je kako je prve pokrete osjetila tek u 21. tjednu. “Doktor mi je objasnio da mi je posteljica sprijeda i da zapravo neću osjetiti bebu više nego žene kojima je posteljica odozada. Još sam ja prvorotkinja, tako da je to uobičajeno”, zaključila je Sonja.

Podsjetimo, svoju trudnoću influencerica je obznanila 27. prosinca putem Instagram objave. Nedavno je otkrila kako sa zaručnikom Goranom Mandićem očekuje djevojčicu, što će im biti kruna ljubavi. Par je u vezi već 10 godina, a prije dvije godine Goran je svoju odabranicu zaprosio na bajkovitim Maldivima.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.