Foto: Instagram

Sonja Kovač otkrila u kojem je tjednu trudnoće: ‘Zvali su me Rudolfica’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Influencerica Sonja Kovač 2024. godinu dočekala je uz najljepše vijesti. Otkako je obznanila da je trudna, na društvenim mrežama ne prestaju joj pristizati čestitke oduševljenih fanova. Budući da je toliko medijski eksponirana, ne libi se dijeliti objave o napretku trudnoće.

Sada je pratitelje iznenadila još jednom objavom sličnog karaktera. Naime, na svojem Instagram profilu nedavno je fanove tražila da pogode u kojem je tjednu trudnoće, da bi u novoj objavi otkrila kako se radi o 20. tjednu, što je skoro kraj drugog tromjesečja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

“Već smo na pola puta”

“Zvali su me Rudolfica ovih blagdana! Već smo na pola puta, kako vrijeme brzo prolazi”, napisala je Sonja uz fotografiju na kojoj pozira na krevetu u crvenoj pidžami sa uzorkom sobova. U oznake je dodala ‘trudna 20 tjedana’ i ‘dnevnik trudnoće’, što daje naslutiti kako nas očekuje još ovakvih objava.




“Znala sam da će biti blizanac”, “Taman sada krene migoljenje”, “Pogodila sam ti tjedan trudnoće”, “Čestitke, samo da je živo i zdravo”, “Čekaj tek kad kraj dođe, ti zadnji dani krenu trajat 366 dana”, “Divno i sretno još ovu polovicu”, “Biti ćeš ti divna mama, neka vam je sa srećom”, samo su neki od brojnih komentara.

‘TEK NAM JE 74 I 77 GODINA!’ Mijat i Marica su umirovljenici, no nezaustavljivi su i planiraju stopirati: ‘Želimo u Liverpool, imamo ludih ideja kao Let 3’




Podsjetimo, svoju trudnoću influencerica je obznanila 27. prosinca putem Instagram objave. U snimci se rasplakala vidjevši pozitivan rezultat na testu, a zatim je strastveno zagrlila dečka Gorana Mandića kad je on ušao u kupaonu.

“Život nas uči strpljenju i onda najveća nagrada uvijek dolazi u pravo vrijeme”, opisala je tada Sonja, koja je sa Goranom u vezi već deset godina. 2022. godine, nakon desetljeća veze, Goran je Sonju zaprosio na romantičnim Maldivima, a sada zajedno očekuju i svoju prvu prinovu kao krunu ljubavi.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.