Foto: Instagram

Sonja Kovač konačno obznanila kako se zove njena kćer: Objava izazvala lavinu

Autor: M.T.

Hrvatska influencerica i TV glumica Sonja Kovač te njezin suprug, profesionalni pokeraš Goran Mandić, prije gotovo dva mjeseca postali su roditelji. Sretni par dočekao je svoju princezu 10. svibnja, a Sonja je nedavno podijelila emotivan video na svom Instagram profilu, otkrivši ime svoje kćeri – Bella May.

“Onda je stigla ona! Naš anđelčić Bella May!”, napisala je Sonja u opisu videa. U snimci, koja je prikazala Sonju kako drži dječji bodi, prvi kadar prikazuje je trudnu, dok sljedeći prikazuje malu Bellu May u istoj odjeći. “Samo si ti još nedostajala. 10. 5. 2024. najljepši dan u našim životima, naše maleno čudo”, dodala je Sonja uz fotografiju svoje kćeri nekoliko dana nakon rođenja.

Objava o imenu njihove kćeri izazvala je lavinu pozitivnih komentara. “Jaoooo, koje divno ime za savršenu curicu. I preeeslatko joj stoji bodi. Oduševljeni smo”, “Predivno ime, divno, divno ime”, “Nazvala si je Bella May, Bloom na aparatima”, samo su neki od komentara ispod objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)




‘Sve što sam voljela, sad više ne volim’

Sonja je redovito dijelila novosti o svojoj trudnoći i odgovarala na pitanja svojih pratitelja. “Konstantna mučnina od jutra do mraka, a stalno si gladan. Ali i odbojnost prema hrani. Sve što si prije voljela, sad više ne voliš. Imaš najčudnije želje, najčudnije kombinacije… Meso koje sam voljela, je smrdjelo, riba koju sam voljela, mi je smrdjela… Konstantna začepljenost nosa, izlijevanje kroz grlo.. Teško sam spavala zbog toga, i pričala…”, ispričala je Sonja.

Sonja je također otkrila koliko su dugo pokušavali zatrudnjeti. “Pokušavali smo oko dvije do tri godine, ali to je jako duga priča u koju trenutno neću ulaziti jer želim uživati u ovom trenutku”, odgovorila je na pitanje pratitelja.

Sonja i Goran su zajedno već dugi niz godina, a tek su posljednje tri godine njihovi pratitelji na društvenim mrežama mogli bolje upoznati profesionalnog pokeraša. U ožujku su proslavili 12. godišnjicu veze, a Sonja je tom prilikom podijelila brojne njihove fotografije.




Foto: screenshot Instagram

‘Mama sa šarmom’

“Bili smo na kraju svijeta, posjetili najljepša mjesta, vidjeli različite kulture, upoznali divne ljude, a sada nas čeka najdivnije putovanje u životu!”, napisala je Sonja. Nedavno je Sonja pozirala na društvenim mrežama u različitim kupaćim kostimima, samo šest tjedana nakon poroda. Isprobala je nekoliko modela i pitala pratitelje koji im je najbolji.

Sonja Kovač iznenadila objavom dva mjeseca nakon poroda: ‘Ženo, ponesi ih sve’

“Treba odabrati idealni kupaći za ovo ljeto. Ja ovog ljeta biram većinom jednodijelne kupaće kostime i pareo, ipak sam rodila prije 6 tjedana!”, napisala je. Pratitelji su bili oduševljeni njezinim izgledom i izborom kostima. “Izgledaš odlično u svakom!”, “Ti kao da nisi rodila”, “Mama sa šarmom”, samo su neki od komentara ispod objave.

Autor:M.T.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.