Foto: screenshot Instagram

Sonja Kovač iznenadila objavom dva mjeseca nakon poroda: ‘Ženo, ponesi ih sve’

Autor: Marija Tomić

Influencerica te hrvatska televizijska glumica i manekenka Sonja Kovač objavila je na Instagram profilu objavu u kojoj je pozirala u bikiniju. Sonja je pokazala svoju liniju nakon što je rodila djevojčicu prije skoro dva mjeseca. Glumici koja se proslavila ulogama u serijama ‘Bračne vode’ i ‘Zauvijek susjedi’, rođenje prvog djeteta dodatno je produbilo odnos s njenim zaručnikom Goranom Mandićem.

Sonja je naime u videu pozirala u kupaćim kostimima samo šest tjedana nakon poroda. Isprobala ih je nekoliko te pratitelje upitala koji im je najbolji. Pratitelji su morali odabrati jednu od pet kombinacija.

“Treba odabrati idealni kupaći za ovo ljeto. Ja ovoga ljeta biram većinom jednodijelne kupaće i parea, ipak sam rodila prije 6 tjedana! Koja kombinacija odnosno kupaći vam je naj: 1,2,3,4 ili 5?”, napisala je Sonja ispod objave.

Foto: screenshot Instagram

Pohvale pršte sa svih strana

“Izgledaš odlično u svakom !!! Ja još uvijek izgledam trudno iako 4g od kako sam peto rodila … ženo ponesi ih sve !!!”, ”Ti kao da nisi rodila”, ”Ma petica”, ”Wow”, ”Mama sa šarmom”, ”Kakva žena, kakve obline”, bili su neki od komentara pratitelja ispod objave.

Naime, Sonja je rodila prije svega šest tjedana, točnije 10. svibnja, odnosno šest tjedana prije Sonjinog 40. rođendana koji će proslaviti 19. lipnja.

Influencerica je prvu fotografiju kćeri objavila na Instagram profilu te ispod napisala dirljivu poruku. ‘Samo si TI još nedostajala! 10.5.2024. Najljepši dan u našim životima naše maleno čudo!’, poručila je influencerica. Fotografiju je u prvih sat vremena nakon objavljivanja lajkalo vise od 17 tisuća pratitelja.

Foto: screenshot Instagram

Najava trudnoće

Čestitke paru prštale su ispod objave. Vijest o trudnoći otkrila je Sonja krajem prosinca gdje je objavila video s pozitivnim testom za trudnoću. “Život nas uči strpljenju i onda najveća nagrada uvijek dolazi u pravo vrijeme’, napisala je glumica i influencerica Sonja Kovač.




Uplakana Sonja Kovač objavila video: ‘Sad to napokon mogu reći’

U emotivnom videu Sonja se rasplakala te od sreće grlila svog zaručnika. Njoj i njenom zaručniku, ovo je prvo dijete, a zajedno su već 12 godina. Nakone deset godina veze su se zaručili na Maldivima, međutim ona ga je pomno skrivala od očiju medija i nije se znalo mnogo o njemu.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.