FOTO: Jurica Cvitanić/Extra FM

Slavonija i danas pamti Prijinu Bokicu: Spremala se velika karijeru, a onda je nestala

Autor: G.B.

Majka popularne srpske pjevačice Aleksandre Prijović, Borka Mihajlović, objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj nasmješena pozira sa svojom kćeri.

Majka i kći pozirale uživale su u pustinji te su za tu priliku uskladile odjevne predmete i pozirale u bijelim košuljama. Pjevačica je također podijelila fotku u Instagram storyju, a fanovi su ih zasuli komplimentima te napisali kako izgledaju kao sestre.

“Ma sestre, kakva majka i kćer”, “Dvije kraljice”, “Predivne”, “Prije bih rekla da ste sestre blizanke” i “Kako ličite, kao blizanke”, neki su od komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bokica Borka Mihajlovic (@borkamihajlovic1974)




Borka žarila i palila po slavonskoj grudi

Podsjetimo, Radio Orahovica je prije dvije godine Borki posvetio tekst nakon što je nakon dugo vremena nastupila u Požegi.

“Bokicu svi još s radošću pamte iz vremena kada je bila jedna od najpopularnijih slavonsko-baranjskih izvođačica pjesama bosanskog sevdaha, stare narodne i tradicionalne pjesme. Borka je u to vrijeme bila popularna i omiljena glazbenica te je svaki prostor u kojem je nastupala bio premalen, a posebno su nezaboravni njezini nevjerojatni nastupi u gradu Našicama, kada se cijela Slavonija i Baranja okupljala i kada su svi očekivali od Borke veliku glazbenu karijeru”, piše spomenuti portal te dodaje kako je nakon tih nastupa odjednom nestala, a pojavila se tek nekoliko godina unazad kad su svi znali tko je Aleksandra Prijović.

Isplivala zarada srpskih pjevača: Na vrhu Ceca, a za petama joj i skandalozna cepaljka iz Sada




O ovoj nadarenoj pjevačkoj obitelji, odnosu Borke i kćerke Aleksandre te o planovima za budućnost, Borka je progovorila za srpske medije. Borka je ispričala i kada je shvatila da je Aleksandra predodređena za veliki uspeh.

“To je bio trenutak kada su mi je donijeli u rodilištu, kada sam je vidjela. Jednostavno, ja ne znam to opisati… Kada sam je uzela u ruke, ja sam znala to. Prve riječi koje sam rekla kad sam je uzela u ruke bile su: Rodila sam moju zvijezdu. To je prva riječ bila koju sam ja rekla kad sam vidjela moje dijete. Tako da, ona je za mene zvijezda od rođenja”, pričala je Borka.

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.