Foto: Instagram

Slavni zet zadaje Ceci glavobolje: ‘Jednako mi je stresno kao i kad gledam sina Veljka’

Autor: M.T.

Kći srpske pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, trenutno uživa na zasluženom odmoru. Mlada srpska pjevačica pratiteljima se javila preko društvenim mreža u otkrila gdje se nalazi. Naime, Anastazija trenutno uživa u Španjolskoj na otoku Ibiza.

Anastasija je uživajući na jahti, na Instagramu objavila video u kojem je snimila svoju odjevnu kombinaciju i podijelila s pratiteljima cijenu pojedinih. Izdvojila je kupaći kostim koji je platila 5 tisuća dinara i rozu šiltericu koja košta 550 eura.

Nedavno je Anastazija boravila u Njemačkoj sa svojom majkom Cecom Ražnatović, gdje je zajedno sa svojom obitelji Gudelj, išla bodriti svog muža, Nemanju Gudelja. Kada je prvenstvo za Srbiju bilo završeno, Anastasija i Ceca uzele su maha te iskoristile slobodno vrijeme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ormar Anastasije Ražnatović (@anastasijaraznatovicstyle)




Anastasija s majkom u Njemačkoj

“Sjajno se provodim u Münchenu, na nagovor moje kćeri sam ovdje, tu smo da bodrimo našu reprezentaciju. Prelijepi su mi dojmovi s utakmice Slovenija – Srbija. Slikala sam se sa svim navijačima Slovenije, s navijačima iz Srbije. Točno se vidi velika ljubav između Slovenaca i Srba”, sumirala je Ceca utiske iz Münchena.

Ceca se za Blic prisjetila vremena kada je vodila nogometni klub ‘Obilić’. “Imam i nekog prijašnjeg iskustva, razumijem se u nogomet, vodila sam i nogometni klub. Te stvari se nikad ne zaborave, nogomet je najveća zaraza koja postoji. Dok sam vodila klub zapostavila sam u svoju karijeru, jer to je strast. Protiv Slovenije nismo igrali protiv Engleza. Bojala sam se da ne izgubimo. Mislim da ćemo protiv Danaca da će proraditi srpski inat. Mnogo njih privatno poznajem, znam koliko im je ovo bitno. Smatram da će dati sve od sebe. Nekad je i Božja volja u pitanju”, izjavila je nedavno.

Udala se Cecina kći: Imala je više vjenčanica, a jedna joj košta kao tri prosječne hrvatske plaće




Ceca kaže kako joj je gledanje zeta na nogometnom terenu jednako stresno kao i kad gleda sina Veljka Ražnatovića u boks meču. “Isto mi je stresno kad gledam Veljkov boks meč i reprezentaciju. Volim kad moja zemlja pobjeđuje, a isto tako kad moj sin pobjeđuje. Malo mi je stresnije kad Veljko igra boks jer je opasniji sport, a ovamo mi igra zet, ne mogu vagati”, rekla je pa otkrila da osobno poznaje momke iz reprezentacije.

Autor:M.T.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.