Foto: Guliver Image (AP Photo/Andres Kudacki)

Slavni glumac zbog nezgode postao predmetom izrugivanja: ‘Nikoga nisi zavarao’

Autor: F. P.

Američki glumac Tom Cruise neupitna je zvijezda u Hollywoodu. Tijekom bogate karijere nanizao je uspjehe koje će rijetko tko dostići, a mnogi ga najviše pamte po ulozi u serijalu filmova ‘Nemoguća misija’. Njegovim postignućima u prilog govori i činjenica da je jedno od imena koje ima vlastitu zvijezdu na legendarnoj holivudskoj Stazi slavnih.

No zbog jednog od posljednjih pojavljivanja u javnosti postao je predmetom ismijavanja. Naime, mrežama se počela širiti snimka nakon što je Cruise sletio na londonski helidrom u mjestu Battersea, te potom krenuo prema automobilu. Međutim, vozilo u koje je umalo ušao zapravo je bilo namijenjeno britanskom premijeru, Rishiju Sunaku.

Glumac je to shvatio u zadnji tren, i to nakon što je već primio kvaku na vratima automobila. Potom je krenuo do vozila parkiranog odmah pored, usput se osmjehnuvši i mahnuvši okupljenim fotografima. Snimka je objavljena na platformi X, a netko je kao glazbenu podlogu na to stavio upravo muziku iz spomenutog akcijskog serijala.

‘Prepoznajem špijuna kad ga vidim’

“To postavlja samo jedno pitanje, hoće li Rishi Sunak biti u idućoj Nemogućoj misiji”, “Prepoznajem špijuna kad ga vidim”, “Radije bih njega za našeg premijera”, “Pustite ga u auto, napravio bi bolji posao od Rishija”, “Nemoguća misija bi bio dobar naziv Rishijeve kampanje”, “Tom Cruise, nikoga nisi zavarao”, nanizali su se komentari.




Ivan Pažanin priznao koje žene su mu važne u životu: ‘Uvijek sam okružen njima’

Snimka je u veoma kratkom vremenu postala viralna, prikupivši nevjerojatnih 9,1 milijun pregleda. Mnogi su se također pomalo podrugljivo našalili na račun visine glumca i premijera, rekavši kako je auto vjerojatno imao povišenje za djecu na sjedalu. Obojica su visoki 170 centimetara, što je mnogima očigledno već ranije bio predmet sprdnje.




Podsjetimo, Rishi Sunak postao je premijerom 25. listopada 2022. godine, a sve od tada internetom se šire komentari na račun njegove visine. Prosječna visina muškaraca u Velikoj Britaniji je oko 177,8 centimetara što je potaknulo brojne podijeljene reakcije. Dok se jedni izruguju Sunakovoj visini, drugi smatraju da je takvo ponašanje uvredljivo i nepotrebno.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.