Foto: Maja Bota Štrbe/ RTL

SJEĆATE SE DOKTORICE PETRE IZ ‘BRAKA NA PRVU’? Pojavila se u ‘Masked Singeru’ i zapanjila vitkom figurom: ‘Zaljubila sam se’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Od kada je javnost osvojila pojavljivanjem u showu ‘ Brak na prvu’, u kojemu je doživljavala razne uvrede od svog ‘supruga’ Darija, doktorica Petra Meštrić nije viđena u javnosti, iako je na društvenim mrežama vrlo aktivna.

Mnoge je zato razveselila kada se pojavila na snimanju showa ‘Masked Singer’ gdje je iz publike pomno pratila finale u kojem je pobijedio Damir Kedžo pod maskom Tovara.

No, ono što je posebno privuklo pažnju je njena nova figura, a Petra je otkrila što se točno dogodilo, kakav život vodi, ali i da se zaljubila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petra Mestric (@petramestric)




Kako je rekla za RTL.hr,  prije nekoliko tjedana skinula je longetu, koju je nosila zbog ozljede koljena nakon pada u kupaonici, i sada hoda bez štaka. Oporavak još uvijek traje, a otkrila je kako je upravo u periodu kada se teško kretala počela paziti na prehranu te tako skinula čak 10 kilograma, a odlučna je u tome da skine još šest.

“Kilogrami ne idu dolje onim planom koji sam si zacrtala jer me koljeno zeznulo. Zato skidam puno sporije”, izjavila je Meštrić i dodala kako joj je žao što još uvijek ne može vježbati.

Prisjetila se i showa ‘Brak na prvu’ i otkrila da se nakon showa zaljubila.  “Žao mi je, žao mi je što nisam upoznala svoju osobu s kojom bi gradila nešto lijepo, ali opet, život ne možemo planirati, ulazimo s očekivanjima, a ponekad dobijemo i nešto bolje”, komentirala je i otkrila: Zaljubila sam se, ali to ni on još ne zna”.




Petra trenutno radi u jednog ordinaciji opće medicine u Zagrebu i jako je zadovoljna što se brzo nakon diplome zaposlila u struci.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.