FOTO: Instagram

Sin legendarnog Srbina prodaje posebne tenisice za 1000 eura: ‘Osobno ću uručiti ovaj trofej’

Autor: G.B.

Srpski pjevač Nikola Rokvić, sin legendarnog pjevača narodne glazbe, Marinka Rokvića, prije nekoliko je tjedana završio svoje 30-dnevno hodočašće do Egine, odnosno do manastira Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj.

Rokvić je na svom hodočašću skupljao donacije za onkološki oboljelu djecu, a u Egini ga je dočekala supruga Bojana Barović, s kojom je zajedno osnovao fondaciju “Porodica”, kao i njihovo troje djece. Ovim je pothvatom srpski pjevač uspio skupiti 31 milijun dinara za pomoć onkologijama u Srbiji, što je oko 260.000 eura.

“Dragi narode, pomaže Bog. Nadam ste da ste svi dobro, evo nas nadomak Atene. Bože zdravlja sutra bi trebalo stići u luku Pirej i onda trajektom do Egine. Od mjesta na kojemu ćemo se iskrcati do manastira ima 7 kilometara i do Atene 50km. Sutra bih trebao, uz Božju pomoć, prijeći 57 kilometara. Hvala Vam na podršci, hvala Vam na molitvama, hvala Vam na ljubavi, na vjeri. Ostanite još uz nas mislima da dođemo do cilja. Moram vam reći da smo na današnji dan prikupili 31 milijun dinara, idemo još danas i sutra, jako, ovaj put za dječju radost” naveo je Nikola u videu koji je podijelio na svom Instagram kanalu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐍𝐢𝐤𝐨𝐥𝐚 𝐑𝐨𝐤𝐯𝐢ć (@nikolarokvic)




Tenisice na licitaciji za 3.000 eura

Nije prošlo ni mjesec dana otkako se Nikola vratio iz Grčke, a već je pokrenuo novu humanitarnu akciju. Naime, pjevač je tenisice u kojima je hodao od Hrama Svetog Save u Beogradu do Egine u Grčkoj stavio na licitaciju.

“Dok završavamo papirologiju i nabavku svih potrebnih aparata za koje smo prikupili sredstva, još jedna akcija je pred nama! Ovaj put humanitarno licitiramo, za dječiju radost! Licitacija će trajati 7 dana kada ćemo proglasiti pobjednika, kome ćemo osobno uručiti ovaj nesvakidašnji “trofej” s puta. Početna cijena je 1.120 eura”, napisao je Nikola na svom Instagram profilu.

Gabi i Vesna nisu štedjele supružnike: Jedan je bio ‘drzak’, a drugi ‘sponzoruša i izgubljen slučaj’




Samo dva dana kasnije od momenta otvararanja licitacije, Rokvić se pohvalio da su patike već dostigle cijenu od 3.000 eura.

“Pozivam sve pojedince, firme, moje prijatelje da se priključe i nastave licitirati i da tako pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija”, rekao je Nikola i podsjetio da licitacija traje još pet dana.

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.