Screenshot: Youtube

Ibrahimoviću postavili škakljivo pitanje: ‘Tko tvrdi drugačije, taj ima problema u krevetu’

Autor: T.Š.

Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović završio je na naslovnicama brojnim medija diljem svijeta i to kada je odlučio odgovoriti na škakljivo pitanje novinara. Mnoge je iznenadilo što je nogometaš odgovorio na pitanje jer inače svoju intimu drži podalje od javnosti.

Naime, novinar ga je pitao je li bolje zabijati golove nego imati seks, a onda je, kako prenosi Stil, nogometaš u svom stilu odgovorio: “Seks je bolji. Svatko tko misli drugačije ima problema u krevetu.”

Ibrahimović je istaknuo kako se intima s godinama ne smije zanemariti te da se on trudi maksimalno što više ugoditi svojoj boljoj polovici. Najbitnije je, kako je rekao, otvoren razgovor o svemu.

Foto: Guliver Image

“Zaprosio sam je i rekla je ne”

Podsjetimo, slavnom je nogometašu srce ukrala švedska glumica Helena Seger s kojom je u vezi više od 20 godina, a zajedno imaju dva sina, Maximiliana i Vincenta. Jednom prilikom, nogometaš je otkrio i zašto se nikada nisu vjenčali.

“Zaprosio sam je i rekla je ne. To je bilo prije nekoliko godina. Rekao sam: ‘Nakon 20 godina, zaslužuješ biti u braku sa mnom.‘ Rekla je: ‘Ne, ne trebam biti u braku s tobom, da bih bila s tobom.‘ Ona je jaka, vrlo jaka”, rekao je Ibrahimović, prenosi Sportlife.

Potresna ispovijest Zlatana Ibrahimovića: ‘Bio sam tako nemoćan i pobjegao sam iz bolnice’




Ovu veliku ljubav nisu uspjele prekinuti ni glasine da je Ibrahimović imao aferu s talijanskom televizijskom voditeljicom Dilettom Leottom.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.