Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Zdravko Škender o krahu braka s bivšom časnom i novoj ljubavi: ‘Sad imam Anu’

Autor: T.Š.

Hrvatski pjevač Zdravko Škender Novom pjesmom “Bit će pisme“, kojom je već oduševio publiku, najavljuje povratak na domaću glazbenu scenu. Zašto mu se raspao brak, ali i tko je žena koja mu je vratila vjeru u ljubav, otkrio je u najnovijem intervjuu.

”To je po meni jedna zabavna, moderna pop pjesma koja ulazi vrlo brzo u uho. Pamtljiva i jedna dobra poruka koja nam danas svima treba. Mislim da bi ovo moglo biti moj veliki potencijalni hit zato što je rađena na tragu mojih najvećih uspješnica. “, rekao je glazbenik u razgovoru za In magazin.

Višestruki pobjednik Splitskog festivala, čije su ploče prodane u zlatnim, dijamantnim i platinastim nakladama, uspjeh duguje poznatom dalmatinskom dišpetu.

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

“Moj najveći uspjeh je što sam pobijedio svoju sudbinu”

“Jer sam rekao nekim mojim kolegama pošto sam ja imao kafić u to vrijeme u Šibeniku koji se zvao Piano, da će gore stajati neke nagrade koje ću ja pobijediti na Splitskom festivalu. Oni nisu vjerovali, mislili su da sam ja pukao. I stvarno se to dogodilo. Imao sam dišpet, inat, došao sam na Splitski festival 88. godine sa pjesmo ”Ne mogu da te zaboravim” s kojom mi se okrenuo život”, pojasnio je.

Zbog prometne nesreće u Crnoj Gori glazbenik je ostao u invalidskim kolicima, a prije četiri godine snašla ga je još veća tragedija kada je izgubio sina Tomislava.

“Mene glazba inače nadahnjuje. To je smisao mog života. Ja tu crpim jednu energiju, posebno hranim svoju dušu. S obzirom na sve ove moje tegobe koje su se dogodile, koje sam imao u životu, uz pomoć glazbe sam uspio preboljeti, hvala Bogu dan danas sam tu gdje jesam. Moj najveći uspjeh je što sam pobijedio svoju sudbinu”, otvoreno je rekao.

Zdravko Škender medicinski je fenomen, evo kako je završio u kolicima: ‘Prijatelj je poginuo’




Lijek za dušu 

Osim glazbe, lijek za njegovu dušu oduvijek je bila i duboka vjera u Boga. “Istina je da sam veliki vjernik, tako sam odgojen. Moja obitelj me naučila uvijek prije spavanja izmoliti Oče naš. Mislim da nisam nikad u životu, ni dan danas preskočio. Često se obraćam Bogu kad sam u najtežim situacijama. Imam osjećaj da uz pomoć tih molitvi mi Bog uvijek da ruku, kad god padnem, da me digne”, otkrio je pjevač koji je bio u braku s nekadašnjom časnom sestrom.

”Ali moj se brak nažalost raspao s krivnjom trećih osoba. Najteže je izgubiti sina, ali mislim poslije toga i brak”, rekao je Škender koji je ipak pronašao ljubavnu sreću.




“Ja sam sad našao jednu novu suputnicu, istomišljenici smo u glazbi i jako me podržava, daje mi tu jednu dodatnu energiju, puls u leđa, to je Ana s kojom imam sada suživot i mogu reći da sam jako sretan”, otkrio je glazbenik.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.