Foto: Instagram

Zanosna unuka srpske legende uživa u Istri: Život je nije mazio, ostala je bez oca i majke

Autor: T.Š.

Nakon što je objavila cijeli niz romantičnih fotografija iz Italije, zanosna unuka pokojnog Ljubiše Samardžića, Sara Samardžić, otkrila je kako je uživala na jezeru Perućac, a onda se uputila u Hrvatsku, točnije u Poreč. Nakon što je pokazala kako je uživala u samom gradu, ali i u kupanju u Istri.

Mnogi se slažu kako je unuka jednog od omiljenih glumaca izrasla u zanosnu ljepoticu, čiji izgled uspoređuju s manekenkama. Sara je diplomirana menadžerica sigurnosti, a često je aktivna i na društvenim mrežama pa je se može vidjeti kako nerijetko uživa u putovanjima.

Na Instagramu je prati više od 5.5000 ljudi, koji joj često dijele komplimente na račun izgleda. “Lutko moja”, “Prelijepa”, “Kakva dama”, samo su neki od komplimenata koje često dobiva od pratitelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sara Samardzic (@sara_samardzic)




“Nisam shvaćala što je to biti glumac”

Sara je Ljubišina unuka koju je dobio od sina Dragana, no život joj nije bilo nimalo lak. Otac joj je preminuo prije 13 godina. Njen djed Ljubiša nikad se nije oporavio od gubitka sina, a nekoliko godina kasnije, preminula joj je i majka.  Nakon njene smrti Sara je podijelila fotografiju s vjenčanja svojih roditelja uz komentar da su sada opet tamo negdje zajedno.

Voljeni djed Ljubiša Samardžić preminuo je  2017. godine, a iza sebe je ostavio brojne uloge, nezaboravne replike iz kultnih filmova i serija, brojne nagrade i priznanja. Poslije djedove smrti, Sara se na Instagramu oprostila biranim riječima

“Imala sam sreće što sam te poznavala 23 godine, od kad sam bila mala i nisam shvaćala što je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim djedom, što sam plakala na scene ‘Policajca s Petlovog brda’, jer kako moj djed može sjediti s 4 žene, a da nijedna od njih nije moja baka’, napisala je Sara između ostalog.




Ljubiša Samardžić vodio je dva života, odala ga supruga: ‘Nisam znala kako to uspijeva’

“Znam da si tamo gore sretan i da si poslije toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovdje, on je sad glava kuće, a ti i Gaga s neba. Djede, a sad adio”, poručila je za kraj.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.