Foto: Instagram

Viktorija Rađa pozirala u popularnom bikiniju influencerica: ‘E to je beach body’

Autor: T.Š.

Viktorija Đonlić Rađa, supruga Dine Rađe, otkrila je kako je otvorila sezonu kupanja, a kao i ranijih godina pozirala je bikiniju grčkog brenda kupaćih kostima Jade V. Tales, koji je popularan među infuencericama.

Zgodna Dalmatinka pozirala je u kupaćem kostimu koji je savršeno istaknuo njezino vitko tijelo, a pratitelji nisu štedjeli na komplimentima. “Jedva sam je prepoznao”, “E to je beach body”, “A jesi dobra”, “Wow”, “Koja savršena linija”, “Predivna”, nizali su se komentari.

Provjerili smo koliko je Viktorija trebala izdvojiti za ovaj kupaći kostim, no nismo našli model kojeg nosi na fotografiji, ali je po stranicama branda jasno kako se cijene bikinija kreću oko 150 eura. Svaki komad može se kupiti i odvojeno, a uz kupaće kostime brend nudi i niz modnih dodataka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Viktorija Đonlić Rađa (@viktorija.radja)




“Mi smo se ludo zaljubili”

Inače, 46-godišnju Viktoriju na Instagramu prati preko 35 tisuća ljudi, a s njima redovno dijeli svoju svakodnevicu i fotografije s obitelji.

Podsjetimo, prije 23 godine Viktorija je udala za našeg bivšeg košarkaša Dina Rađu, a zajedno imaju i sinove Roka i Niku, dok Dino iz braka s bivšom košarkašicom Željanom ima sina Duju.

Bivša misica svojevremeno je u podcastu Ajmo iskreno s Dorijanom Klarićem progovorila o njihovoj ljubavnoj priči. “Malo pomalo, pojavio se taj visoki gospodin koji me odveo”,  započela je priču o svom današnjem suprugu.




“Mi smo se ludo zaljubili, to je bilo nešto baš za anale, to je baš bilo povijesno, što dokazujemo i danas, zajedno smo 25 godina i slično je i danas.”

‘ZAVRŠILA SAM U BOLNICI I RODILA ZBOG ŠOKA’ Viktorija Rađa potpuno iskreno o ‘traču desetljeća’: ‘Stvarno sam rodila zbog Petra Graše

Dino je jedan dio njihove veze živio i igrao u Grčkoj, no ubrzo su shvatili da ne mogu živjeti jedan bez drugoga. Viktorija se tada odlučila pridružiti mu se, s obzirom da je njegova karijera tada bila puno uspješnija.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.