Foto: YouTube

Vedrana Rudan o Vatrenima: ‘Dečki koji znaju sa lopticama znaju i sa loptom’

Autor: T.Š.

Prije deset godina nakon teške utakmice protiv Brazila na Svjetskom nogometnom prvenstvu, naši Vatreni su dobili slobodan dan, a vrijeme su odlučili provesti u šetnji i kupanju u bazeni Tiyoli resorta u mjestu Praia Do Forte.

U vrijeme kada su se opuštali na bazenu, nisu bili ni svjesni da su fotografirani, a fotografije na kojima su neki od Vatrenih ‘kao od majke rođeni’ obišle su svijet. Naime, Dejan Lovren, Vedran Ćorluka i Šime Vrsaljko gologuzi su skakutali po bazenu, dok su Luka Modrić i Darijo Srna ostali u kupaćim gaćicama.

Reprezentativcima nije baš bilo što su njihove golišave fotografije isplivale u javnost, no čak ni brojni strani mediji nisu prestajali pisati o “poslastici za navijačice”, a pisalo se i kako će “ove sličice rado će u svom kompletu imati svaka prava navijačica hrvatske reprezentacije”. “Navijačice uživajte! Vatreni paradiraju goli kao od majke rođeni!”, glasio je jedan od naslova članka koji je sa sobom nosio neočekivane fotografije nogometaša.

Vatrene guzice

“Što Vatreni rade kad ih ne vide ni cure ni mame?”

Iako je od trenutka kada je doznala za dijagnozu spisateljica Vedrana Rudan najavila kako se više neće oglašavati na svom blogu, na istom je ostao cijeli niz njenih tekstova, a jedan stoji kao podsjetnik upravo na ovaj događaj.

“Naši Vatreni su se, nakon utakmice sa Brazilom, povukli u osamu da bi tamo izliječili duševne i fizičke boli. Dečkima, to je shvatila čitava Hrvatska, treba mir jer Kamerun nije mačji kašalj”, započela ja Rudan i nastavila: “Što Vatreni rade kad ih ne vide ni cure ni mame? Druže se goli, skaču u bazen, sjede skupa u bazenu, bedro uz bedro, jaja uz jaja, batina uz batinu. Prskaju se. Smiju. Uživaju milijarderi u pogledu na ono što goli Ćorluka nije mogao sakriti dlanovima velikim poput lopata. Kad čovjek vidi gologa Ćorluku prvo što mu padne na pamet je da vrisne, Ćorluku za predsjednika”, šaljivo piše, komentira Vrsaljka pa postavlja pitanje zašto su se reprezentativci naljutili što su njihove fotografije isplivale u gotovo svim medijima.




“Zašto su dečki popizdili zbog objavljenih fotki? Čitav ženski i muški svijet vidio je Hrvatsku kakvu ne poznajemo”, nastavila je dalje, a u konačnici je nakon šale zaključila kako je ipak najbitnije da Vatreni napune mreže, baš kao što se to napeto iščekuje u na europskom prvenstvu koje je u tijeku.

Regionalni mediji o Vatrenima: ‘Thompson zagrijava Hrvate u Hamburgu za Albaniju’




“Zlobnici bi rekli da je za Hrvatsku bolje da dečki govore golim guzicama nego da otvaraju usta. Zlobnici. Dobronamjerni hrvatski navijači, takvih je pet milijuna, sa dijasporom, brinu hoće li naše nacionalne Guzice ovih dana gurnuti loptu u neku od mreža. Hoće! Dečki koji znaju sa lopticama znaju i sa loptom”, zaključila je Rudan.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.