Foto: Dalibor Petko Show

Tajči priznala da ponovno ljubi, isplivale snimke: ‘Da, on je moj partner’

Autor: T.Š.

Pjevačica Tatjana Cameron Tajči, koja se u velikom stilu vratila na domaću glazbenu scenu, ovih dana ima puno razloga za slavlje. U ponedjeljak je proslavila 54. rođendan, a tim povodom jedan od njenih sinova posjetio ju je u njenom domu u Zagrebu, no to nije bilo sve. Tajči se pohvalila nadolazećim važnim angažmanom, a odlučila je otkriti i detalje iz privatnog života.

”Pa evo, drago mi je da je barem jedan od tri sina ovdje. I bit ću malo doma u Zagrebu i malo na Pagu s prijateljima. Ja uvijek sve otkrijem. Meni prijatelji vele ‘daj malo budi tajnovita, za sebe”, rekla je Tajči u razgovoru za In magazin.

Ponosna majka trojice sinova, koji su se nedavno u Pittsburghu prijavili i za hrvatsko državljanstvo, ovih dana ima velik razlog za slavlje. Njezin srednji sin diplomirao je likovnu umjetnost. ”Evan Amadeus je moj srednji sin, znači moj najstariji je diplomirao prije dvije godine, sad Amadeus i Blaze je koji je najmlađi ima 18 godina i zato sad mogu češće dolaziti jer su tako veliki. Znaš ono moje prijateljice mame kažu djeca su nam odrasla, tužne smo, a ja velim znaš kaj, nije mi tako loše, sad mogu biti više u Hrvatskoj”, otkrila je Tajči. Blais, najmlađi Tajčin sin, je sljedeći za predaju zahtjeva za hrvatsko državljanstvo. Naime, on još nije napunio 21 godinu pa će malo morati pričekati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli David Langley (@langley615)




Hrvatska pjevačica ponovno pronašla ljubav 

Osim što ju koju do kraja ljeta čeka nekoliko koncerata u Hrvatskoj, priprema se i za jedan poseban nastup. Naime, Tajči se pružila prilika ostvariti jedan od najdražih angažmana u karijeri. ”Prije par dana sam pozvana da prisustvujem velikoj proslavi 75. godišnjice NATO-a u Washington D.C.-u s The American Pops Orchestra i jako sam počašćena s time”, otkrila je ponosno pjevačica.

Podsjetimo, Tajči je na vrhuncu slave spakirala kofere i otišla u Ameriku. Nakon pet godina u upoznala je filmskog producenta Matthewa Camerona. Zaljubili su se i vjenčali u crkvi Svete Katarine u Zagrebu. Zajedno su dobili trojicu sinova. Matthew je 2017. godine izgubio borbu s rakom pluća.

Tajči otkrila što su joj radili u Hrvatskoj: Odahnula čim je došla u Ameriku




“U svakom momentu fali, to je činjenica. Matthew je bio izuzetan otac i strašno povezan sa svojim sinovima. Uz sve to, bio je i jako kvalitetna osoba. Ne može ga nitko zamijeniti”, istaknula je svojedobno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli David Langley (@langley615)

Danas je u sretnoj vezi s glazbenikom Davidom Langleyom. “David je moj partner, ne bih sada previše govorila o tome, ali da, partneri smo. Ljubav je ljubav, možda je u zrelijim godinama malo veća, staloženija i odgovornija zato što rastemo kao osobe i ljudi, evo toliko mogu reći”, kazala je Tajči.

Inače, glazbeni par ne skriva niti svoju ljubav na društvenim mrežama. Langley  ima već nekoliko objava na kojima je njegova draga, ali i poznati domaći glazbenik Ante Gelo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli David Langley (@langley615)

Iako nije poznato koliko dugo je par u vezi, poznato je kako se poznaju već neko vrijeme. Kao glazbeni suradnici, dijele i jednu zajedničku Facebook stranicu, snimke i fotografije.

Objavljuje David And TajciUtorak, 20. rujna 2022.

 

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.