Foto: Tonci Plazibat / CROPIX

Kamere snimile Roda Stewarta u Dubrovniku: Uživao je u zanimljivu društvu

Autor: T.Š.

U dubrovačkom hotelu Excelsior u četvrtak je organiziran glamurozni prijem uoči vjenčanja godine, sina Roda Stewarta, američkog hokejaša Liama Stewarta i njegove zaručnice Nicole Artukovich, Amerikanke konavoskih i hercegovačkih korijena, koji je svoju ljubav sudbonosnim ‘da’ odlučio okruniti u domovini Nicoleinih predaka.

Kako se i očekivalo, u Dubrovnik je stigao i Rod Stewart, a fotografima se nije uspio sakriti. Na fotografijama se vidi kako je Rod blizak s Nicole, koja ga je nježno grlila. Zajedno su se fotografirali s okupljenim gostima, a posebnu su pažnju dali Nicoleinom i Liamovom sinčiću, koji je u Dubrovniku proslavio svoj prvi rođendan. Rod je pozirao vidno dobrog raspoloženja uz malog unučića Louiea Marka, kojeg je nosio njegov sin Liam.

Nicole i Liam već neko vrijeme borave u Dubrovniku. Odsjeli su u luksuznom Excelsioru u kojemu je organiziran i prijem gostiju. Inače, noćenje u njemu stoji oko 5 000 eura, no nije poznato hoće li svi gosti odsjesti u njemu.

Ceremonija vjenčanja na Lovrjencu

Poznato je i kako će par vjenčati pater Mirko Nikolić u Crkvi svetoga Ignacija na Jezuitima. Pater Mirko od dolaska u Dubrovačku biskupiju 2022. preuzeo je dužnost zatvorskog kapelana te pruža duhovnu podršku zatvorenicima, a svojedobno je bio i glavni urednik časopisa Glasnik Srca Isusova i Marijina.

Nakon ceremonije vjenčanja svadba će biti na Lovrjencu, no još nije poznato tko će zabavljati goste. Poznato je tek da nije angažiran nitko od domaćih pjevačkih zvijezda.

Nicole Artukovich je još u prosincu bila u Hrvatskoj kako bi odabrala vjenčanicu. Odluka je pala na vjenčanicu naše priznate dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Hrvatica i snaha Roda Stewarta ponosno pozirala s crnom beretkom: Grb privukao pažnju




Podsjetimo, par je u vezi 13 godina, a ljubav se rodila još dok su pohađali srednju školu u Kaliforniji iduće godine.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.