Foto: Tonci Plazibat / CROPIX

Supruga Roda Stewarta u Dubrovniku nosila haljinu čija će vas cijena iznenaditi

Autor: T.Š.

Stradunom se u petak prošetala svjetska elita povodom dubrovačkog vjenčanja godine, o kojemu bruje svjetski mediji. Naime, sudbonosno ‘da’ u Dubrovniku su odlučili izgovoriti Nicole Artukovich i hokejaš Liam Stewart, sin slavnog Roda Stewarta.

Očekivano građanima i brojnim turistima nisu promaknule zvijezde koje su stigle u Dubrovnik. Rod Stewart već je ranije viđen na prijemu gostiju uoči vjenčanja, a u petak je prolaznike oduševio u društvu svoje supruge Penny Lancaster.

Vidno dobrog raspoloženja, Penny i Rod privukli su pažnju zanimljivim modnim kombinacijama. Rod je za ovu prigodu odabrao sivo svečano odijelo, dok je Penny odabrala ružičastu haljinu luksuzne talijanske modne marke Pinko, čija cijena pomalo iznenađuje. Iako smo očekivali puno više, cijena ove haljine iznosi 499.90 eura.

14 godina braka

Rod Stewart i Penny Lancaster ove godine obilježavaju 14. godišnjicu braka, a upoznali su se dok je ona nastupala s njegovim bendom. Počeli su izlaziti dok je Rod još bio u braku, a kasnije su dobili dva sina, Alistaira i Aidena.  Penny je treća Rodova supruga.

Podsjetimo, nakon ceremonije vjenčanja, svjetska elita nastavlja sa svadbenim slavljem na Lorvjencu, no navodno niti jedan domaćih glazbenik nije angažiran za dobru atmosferu.

Svjetska elita na Stradunu, turisti i građani vadili mobitele: Gosti privukli pažnju bijelim kišobranima




Nicole i Liam već neko vrijeme borave u Dubrovniku. Odsjeli su u luksuznom Excelsioru u kojemu je organiziran i prijem gostiju. Inače, noćenje u njemu stoji oko 5 000 eura, no nije poznato hoće li svi gosti odsjesti u njemu.a.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.