Foto: Instagram

Supruga Iris poslala jasnu poruku nakon Livajinog odlaska: ‘Tišina tvojim olujama’

Autor: Dnevno.hr/ N.K.

Dan nakon što je odjeknuo incident u kojem je Marko Livaja trpio uvrede dijela navijača na riječkoj Rujevici i na njih reagirao, napadački adut Vatrenih i Hajduka odlučio se povući.

“Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje”, prenosi HNS.

Odlazak Livaje šokirao je cijelu Hrvatskoj te izazvao lavinu reakcija. Tim povodom se na svom Instagram profilu oglasila i njegova supruga Iris Livaja, koja je uputila jasnu poruku i podržala odluku svog supruga.

Stijena tvojoj svijesti, sunce tvojim kišnim danima i tišina tvojim olujama. Od prvog dana. Obećavam ti vjernost u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti. Ljubit ću te i poštovati u sve dane života svoga”, napisala je Iris Livaja na Instagram Storyju.

Screenshot: Instagram

Inače, Marko i Iris su u braku  od početka svibnja 2022. godine, no u vezi su ipak puno dulje. Vjenčanje se održalo u crkvi sv. Stjepana u Splitu u krugu obitelji i prijatelja. Slavlje im nije pokvarila ni kiša koja je padala taj dan, a mladenki su kišobrani pomogli da se sakrije od radoznalih pogleda. Ipak, fotografi su uspjeli uslikati dio njezine vjenčanice s mnogo čipke i tila, a uz nju je iskombinirala salonke s čipkastim uzorkom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Laferi🧁🎂 (@laferi4)

Na slavlju su goste zabavljali Jelena Rozga i Milan Terze, a za prvi je ples bila zadužena gošća iznenađenja, Jasna Zlokić, koja im je otpjevala pjesmu ‘Povedi me’.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iris Rajčić (@riril33)

Podsjećamo, ljubavna priča Marka Livaje i Iris Rajčić počela je 2014. godine kad je naš proslavljeni nogometaš imao samo 20, a bivša prva pratilja Miss Hrvatske 34 godine. Iako im nitko u početku nije predviđao zajedničku budućnost par je svima pokazao da su u krivu.

Prvo dijete, kći Elizabet dobili su 2016. godine, a pet godina kasnije stigao im je i sinčić Lorenzo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iris Rajčić (@riril33)

Autor:Dnevno.hr/ N.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.